Osuustoiminnan tiedelehden JCOM:n uusi numero ilmestyi

Kansainvälisen osuustoiminnan tiedelehden Journal of Cooperative Organisation and Management (JCOM) uusin numero on ilmestynyt.

Numero on ICA:n maailmanlaajuisen tutkimuskonferenssin 2014 erikoisnumero. Lehden näytenumeroa (uusin) voi lukea toistaiseksi  ScienceDirect tietokannasta.

JCOM ilmestyy kahdesti vuodessa ja päätoimittajan toimii Lappeenrannan teknillisen yliopiston osuustoimitayritysten johtamisen professori Iiro Jussila.

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.