ICA:n puheenjohtajuutta hakee neljä ehdokasta

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA valitsee lokakuussa Turkin Antalyassa järjestettävässä yleiskokouksessaan uuden puheenjohtajan. Nykyinen puheenjohtaja Dame Pauline Green ilmoitti kesällä jättävänsä tehtävänsä. Uusi puheenjohtaja tulee hoitamaan tehtävää jäljellä olevan kauden ajan vuoden 2017 yleiskokoukseen asti.

Neljä ehdokasta ovat:

Eudes de Freitas Aquino, Brasilia

Jean-Louis Bancel, Ranska

Ariel Guarco, Argentiina

Monique Leroux, Kanada

ICA:n suomalaisia jäseniä ovat Pellervo-Seura ja SOK.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.