Eurooppalaisen osuustoiminnan avainluvut nyt yksissä kansissa

Osuustoiminnan eurooppajärjestö Cooperatives Europe on koonnut Euroopan maiden osuustoinnan avainlukuja yksiin kansiin 21.4. julkaistussa The power of cooperation julkaisussa.

Raportti perustuu 18 kuukautta kestäneeseen tutkimusprojektiin, jossa Cooperatives Europen jäsenet yhdistivät voimansa.

Julkaisu tuo esille osuustoiminnan kansainvälistä vaikuttavuutta. Osuustoiminta mm. työllistää Euroopassa yli 4,7 miljoonaa henkilöä (Suomessa n. 100 000) ja sillä on yli 1 000 miljardin yhteenlaskettu liikevaihto.

Julkaisu listaa osuustoiminnan avainlukuja niin sektoreittain kuin maittainkin. Sen tavoitteena on auttaa osuustoiminnan eurooppalaista edunvalvontaa ja korostaa osuustoiminnan vahvuuksia ja mahdollisuuksia.

Englanninkielisen raportin voit lukea tämän linkin kautta.

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.