Timo Niskasen väitteli EU-Sääntelystä ja osuuskunnan itsemääräämisoikeudesta – väitöskirja nyt myynnissä

YTM Timo Niskasen väitteli 22.10. aiheesta ”EU-sääntely osuuskunnan itsemääräämisoikeuden rajoittajana. Paikallisosuuspankit yhteistyöryhmästä yhteenliittymiin” Itä-Suomen yliopistossa sosiaalipolitiikan alalta. Vastaväittäjänä toimi professori (emer.) Tapani Köppä Helsingin yliopistosta ja kustoksena emeritusprofessori Juhani Laurinkari (emer.) Itä-Suomen yliopistosta.

Niskanen työskentelee Ylä-Savon Osuuspainkin toimitusjohtajana.

Väitöskirjan kustantajana on Pellervo-Seura ry. Väitöskirja on tilattavissa Pellervon verkkokaupasta.

”Olemme Pellervossa kovin tyytyväisiä, että uusi väitöskirja on osuustoiminnasta syntynyt. Niitä tarvitsemme. On tärkeää, että yritysmallia tutkitaan eri kanteilta ja eri tieteenaloilla. Kun tutkitaan, myös opetetaan ja se antaa mahdollisuuden oppimiseen ja osaamiseen”, kiittelee Pellervon toimitusjohtaja Sami Karhu.

”Osa osuustoiminnasta väitelleistä on tohtorikoulutusohjelmasta tulevia nuoria tutkijoita, ja toinen puoli työuralla jo olevia käytännön kautta asiaan vihkiytyneitä. Molempia tarvitaan. On hienoa saada kustantaa Timo Niskasen väitöskirja. Se menee hyötykäyttöön.”

Tilaa kirja tästä

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.