Työosuuskunta.fi -palvelu on nyt netissä

Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos on julkaissut osuuskunnille uuden palvelualustan,  joka luo kasvumahdollisuuksia uudelle työlle ja yritystoiminnalle. 

Palvelualusta on nyt käytettävissä nyt osoitteessa www.työosuuskunta.fi.

Alusta on helppokäyttöinen, mutta samalla erittäin monipuolinen neljän palvelun muodostama kokonaisuus. Verkkokauppa edistää yritysten tunnettuutta ja kysyntää, joukkorahoitusareena tukee yritysten perustamista ja kasvua, treffi- ja rekryareena auttaa osaavien jäsenten rekrytoinnissa sekä tietopalvelut tarjoavat monipuolisen infopaketin mm. yrityksen perustamiseen, talouden hallintaan ja osuuskuntayritysten kehittämiseen.

Palvelualusta toimii jo nyt suomeksi sekä englanniksi ja on osuuskuntien ja sidosryhmien käytössä ilman kustannuksia. Työosuuskunta.fi -palvelualusta valmistui Tekesin rahoittamassa osuustoiminnan digitaalisten palveluiden tutkimus- ja kehittämishankkeessa, jossa Pellervo-Seura oli mukana alusta lähtien. Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta on toteuttanut palvelun ja ylläpitää sitä.

Rohkaisemme osuuskuntatoimijoita rakentamaan oman profiilinsa palvelualustan sivuille ja myös viestittämään sivuista ja palveluista eteenpäin.

Jaa artikkeli

Lue myös

Ny arbetslivsprofessur vid Åbo Akademi

Åbo Akademi inrättar en ny arbetslivsprofessur vid Handelshögskolan. Professurens fokus kommer att ligga på hållbart entreprenörskap och kooperation inom små och medelstora företag och glesortsutveckling. Den affilierade professuren möjliggörs genom donationer som tillfallit universitetet genom den statliga motfinansieringskampanjen som avslutades i juni.

Tänä vuonna vietetään jo 100. Kansainvälistä osuustoimintapäivää

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä lauantaina osuuskunnat eri puolilla maailmaa viettävät kansainvälistä osuustoimintapäivää (#CoopsDay). 2.heinäkuuta 2022 juhlitaan jo 100. kerran. Kymmenen vuotta sitten vietettiin YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta, joka toi esiin osuuskuntien ainutlaatuisen panoksen maailman kehittämiseen. Vuoden 2022 osuustoimintapäivän tunnuslause "Osuuskunnat rakentavat parempaa maailmaa" toistaa tutun kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 teeman.

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Yhteisöjen etäkokouksia koskeva hallituksen esitys hyväksyttiin eduskunnassa

Eduskunta hyväksyi vähäisin tarkennuksin 21.6.2022 hallituksen esityksen yhteisöjen etäkokouksia koskevista yhteisölakien muutoksista. Lakimuutokset tulevat todennäköisesti voimaan 1.7.2022. Etäkokouksia koskeva keskeisin muutos on mahdollisuus pitää osuuskunnan kokous pelkästään etäkokouksena, jos säännöissä niin määrätään.