Työosuuskunta.fi -palvelu on nyt netissä

Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos on julkaissut osuuskunnille uuden palvelualustan,  joka luo kasvumahdollisuuksia uudelle työlle ja yritystoiminnalle. 

Palvelualusta on nyt käytettävissä nyt osoitteessa www.työosuuskunta.fi.

Alusta on helppokäyttöinen, mutta samalla erittäin monipuolinen neljän palvelun muodostama kokonaisuus. Verkkokauppa edistää yritysten tunnettuutta ja kysyntää, joukkorahoitusareena tukee yritysten perustamista ja kasvua, treffi- ja rekryareena auttaa osaavien jäsenten rekrytoinnissa sekä tietopalvelut tarjoavat monipuolisen infopaketin mm. yrityksen perustamiseen, talouden hallintaan ja osuuskuntayritysten kehittämiseen.

Palvelualusta toimii jo nyt suomeksi sekä englanniksi ja on osuuskuntien ja sidosryhmien käytössä ilman kustannuksia. Työosuuskunta.fi -palvelualusta valmistui Tekesin rahoittamassa osuustoiminnan digitaalisten palveluiden tutkimus- ja kehittämishankkeessa, jossa Pellervo-Seura oli mukana alusta lähtien. Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta on toteuttanut palvelun ja ylläpitää sitä.

Rohkaisemme osuuskuntatoimijoita rakentamaan oman profiilinsa palvelualustan sivuille ja myös viestittämään sivuista ja palveluista eteenpäin.

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.