Valtiolliset kunniamerkit luovutettiin Jan Lähteelle ja Sami Karhulle

Pitkäaikainen elintarviketeollisuuden vaikuttaja Jan Lähde ja Pellervo-Seuran toimitusjohtaja Sami Karhu saivat heille itsenäisyyspäivänä 2016 myönnetyt kunniamerkit 12.1. Pellervossa järjestetyssä luovutustilaisuudessa. Lähde sai Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkin ja Karhu Suomen Suomen Leijonan I luokan ritarimerkin.

Jan Lähde on toiminut aiemmin 18 vuotta Dava Foods Finlandin ja Munakunnan toimitusjohtajana. Hän aloitti Munakunnan palveluksessa talouspäällikkönä. Lähde toteutti viimevuosina Dava Foodsissa merkittävää tuotannon tehostamista ja pakkaamotoimintojen keskittämisen yhteen toimipisteeseen Kaarinaan. Lähde oli pitkään myös Pellervo-Seuran hallituksen jäsen.

Sami Karhu toimii Pellervo-Seuran toimitusjohtajana. Ennen valintaansa toimitusjohtajaksi vuonna 2012 Karhu toimi Pellervon osuustoimintajohtajana.

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.