Valtiolliset kunniamerkit luovutettiin Jan Lähteelle ja Sami Karhulle

Pitkäaikainen elintarviketeollisuuden vaikuttaja Jan Lähde ja Pellervo-Seuran toimitusjohtaja Sami Karhu saivat heille itsenäisyyspäivänä 2016 myönnetyt kunniamerkit 12.1. Pellervossa järjestetyssä luovutustilaisuudessa. Lähde sai Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkin ja Karhu Suomen Suomen Leijonan I luokan ritarimerkin.

Jan Lähde on toiminut aiemmin 18 vuotta Dava Foods Finlandin ja Munakunnan toimitusjohtajana. Hän aloitti Munakunnan palveluksessa talouspäällikkönä. Lähde toteutti viimevuosina Dava Foodsissa merkittävää tuotannon tehostamista ja pakkaamotoimintojen keskittämisen yhteen toimipisteeseen Kaarinaan. Lähde oli pitkään myös Pellervo-Seuran hallituksen jäsen.

Sami Karhu toimii Pellervo-Seuran toimitusjohtajana. Ennen valintaansa toimitusjohtajaksi vuonna 2012 Karhu toimi Pellervon osuustoimintajohtajana.

Jaa artikkeli

Lue myös

Emme tiedä miten vastuullista osuustoiminta on

Osuuskunnista puhutaan arvopohjaisina yrityksinä, jotka tuottavat kestävää hyötyä jäsenilleen. Ne ovat merkittäviä alueellisen elinvoiman lisääjiä; työllistävät ja investoivat Suomeen. monet suuret osuuskunnat ovat vastuullisuudessa edelläkävijöitä ja brändivertailussa yritysten brändit menestyvät. Mutta mikä tästä liittyy osuustoiminnalliseen yritysmuotoon? Mitkä ovat niitä vain osuuskunnille ominaisia piirteitä, jotka erottavat ne muista yritysmuodoista? Onko sellaisia? Näistä teemoista keskusteltiin Pellervolla 13.syyskuuta osuustoimintayritysten vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaavien kanssa.