Vesiosuuskuntapäivät Tampereella 27.-28.1.

Tulevana viikonloppuna vietetään valtakunnallisia vesiosuuskuntapäiviä Tampereella Scandic Rosendahlissa.

Vesiosuuskuntapäivien luennoille osallistuminen on ilmaista, eikä vaadi ennakkoon ilmoittautumista.

Ohjelma ja lisätietoja Suomen vesihuolto-osuuskunnat SVOSK ry:n kotisivuilta.

Jaa artikkeli

Lue myös

Cooperatives Europe tyytyväinen komission julkaisemaan Siirtymäpolkuun ”lähi- ja yhteisötalouden” ekosysteemille

Euroopan komissio haluaa, että EU:n yhteisötaloudesta ja paikallisista yrityksistä tehdään entistä kestävämpiä, vihreämpiä ja digitaalisempia. Marraskuussa 2022 sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton julkisti kauan odotetun Siirtymäpolku (Transition Pathway) -asiakirjan. Euroopan osuustoimintajärjestö Cooperatives Europe suhtautuu myönteisesti Siirtymäpolkuun. Se on tyytyväinen komission perusteelliseen kuulemisprosessiin, johon pääsi myös osallistumaan.