Vesiosuuskuntapäivät Tampereella 27.-28.1.

Tulevana viikonloppuna vietetään valtakunnallisia vesiosuuskuntapäiviä Tampereella Scandic Rosendahlissa.

Vesiosuuskuntapäivien luennoille osallistuminen on ilmaista, eikä vaadi ennakkoon ilmoittautumista.

Ohjelma ja lisätietoja Suomen vesihuolto-osuuskunnat SVOSK ry:n kotisivuilta.

Jaa artikkeli

Lue myös

Emme tiedä miten vastuullista osuustoiminta on

Osuuskunnista puhutaan arvopohjaisina yrityksinä, jotka tuottavat kestävää hyötyä jäsenilleen. Ne ovat merkittäviä alueellisen elinvoiman lisääjiä; työllistävät ja investoivat Suomeen. monet suuret osuuskunnat ovat vastuullisuudessa edelläkävijöitä ja brändivertailussa yritysten brändit menestyvät. Mutta mikä tästä liittyy osuustoiminnalliseen yritysmuotoon? Mitkä ovat niitä vain osuuskunnille ominaisia piirteitä, jotka erottavat ne muista yritysmuodoista? Onko sellaisia? Näistä teemoista keskusteltiin Pellervolla 13.syyskuuta osuustoimintayritysten vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaavien kanssa.