OP pilotoi asunnon omatoimimyyjän palvelua

OP  kehittää uutta asumisen palvelukokonaisuutta. Ensimmäinen pilotointiin tänään tuotava digitaalinen palvelu on OP-Kiinteistökeskuksen tarjoama Asunnon myyntiapu. Palvelu on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat myydä asuntonsa joko kokonaan tai joiltain osin omatoimisesti. Palvelun hintalaskuri auttaa arvioimaan asunnon myyntihinnan alueella toteutuneiden asuntokauppojen perusteella.

OP on yhdessä lähiyhteisöineen merkittävä toimija asumisen palveluissa jo tänä päivänä asuntorahoituksessa, vakuuttamisessa, kiinteistösijoittamisessa sekä kiinteistönvälityksessä ja isännöintipalveluissa.

”Haluamme rakentaa johtavan asumisen tuote- ja palvelukokonaisuuden, josta asiakkaamme saavat apua kodin vaihtamisen lisäksi myös kodin arkeen. Toivotamme sekä kumppanit että asiakkaat tervetulleiksi mukaan rakentamaan yhdessä tulevaisuuden palveluita asumiseen”, kertoo OP Ryhmän Pankkiliiketoiminnan johtaja Jouko Pölönen.

Asumisen palveluiden kehittämistä johtamaan on 1.2.2017 nimitetty KTM Jarkko Kyttänen.

Asumisen lisäksi uusia asiakkaiden tarpeista lähteviä palvelukokonaisuuksia on OPssa rakenteilla mm. liikkumisen ja terveyden ja hyvinvoinnin ympärille.

OP-Kiinteistökeskuksen testikäyttöön tuleva Asunnon myyntiapu -palvelun tavoitteena on auttaa asiakkaita asunnon omatoimisessa myynnissä. Palvelu tarjoaa asunnon osoitteen perusteella kauppahinta-arvion, joka perustuu samankokoisten vastaavalla alueella myynnissä olleiden asuntojen toteutuneisiin kauppahintoihin.

”Asunnon osto ja myynti ovat elämän isoimpia päätöksiä, joihin liittyy monia epävarmuustekijöitä. Asunnonvaihtoa saattaa hankaloittaa osaamattomuuden tunne, vertailun vaikeus ja oikean hintatason löytäminen. Näihin tarpeisiin OPKK lähti kehittämään uutta Asunnon myyntiapu -palvelua”, kertoo OPKK:n kiinteistönvälitysliiketoiminnan johtaja Max Meder.

Hinnan määrittelyn lisäksi palvelu tarjoaa vinkkejä myyntiin sekä asiakirjamalleja asunnon myynnin eri vaiheisiin. Palvelu antaa myös helposti ymmärrettävää tietoa siitä, millaisia vaiheita asuntokauppaan liittyy ja mitä osakehuoneiston myynnissä tulee ottaa huomioon. Pilotoinnin aikana palvelu on maksuton, myöhemmin siihen tullaan lisäämään maksullisia lisäpalveluita.

Palvelun pilottiversio on kokeiltavana osoitteessa https://koti.op-lab.fi.

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.