Miska Kuusela DAVA Foods Finlandin toimitusjohtajaksi

Entisen toimitusjohtajan siirtyessä sivuun marraskuussa 2016, aloitti DAVA Foods Finland Oy uuden toimitusjohtajan etsinnän. DI Miska Kuusela on nyt nimitetty tähän tehtävään.

Vuodesta 2009 alkaen Kuusela on toiminut Helsingin Mylly Oy:n toimitusjohtajana, missä hänellä on ollut tärkeä rooli yrityksen kehittämisessä kotimaisesta vehnä- ja ruisjauhovalmistajasta kolmen tehtaan tuotteistetuksi kansainväliseksi brändiksi. Aiemmin urallaan hän on toiminut liikkeenjohdon konsulttina Accenturella sekä Fazer makeisiin kuuluvan Fennobon Oy:n toimitusjohtajana.

DAVA Foods Finland Oy:n uutena toimitusjohtajana Kuusela jatkaa työskentelyä elintarvikealalla. Yrityksen strategiaa kehittämällä hän pyrkii vahvistamaan DAVA Foods Finland Oy:n asemaa Suomessa.

Munakunta ei ole tehnyt päätöksiä jatkosta toimitusjohtajan suhteen. Toistaiseksi Juha-Pekka Takku jatkaa Munakunnan vt. toimitusjohtajana.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.