Ilmoittaudu ruokasektorin huippuseminaariin: Från jord till bord – Lösningar att förbättra lönsamheten

Tiukka kilpailu ja vaativat tuotanto-olot haastavat ruokaketjua. Miten parantaa alkutuotannon kannattavuutta? Onko vienti todellinen mahdollisuus vai ikuinen lupaus?

Tarjoaako digitalisointi jotain ihan uutta? Tervetuloa Pellervon ja Finlands Svenska Andelsförbundin vuosittaiseen ”Från jord till bord” -seminaariin! Ohjelma kokonaisuudessaan on alla. HUOM. Voit osallistua myös osaan päivää, mutta kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Aika: 4.12.2017 klo 9.30-15

Paikka: Yrkesakademin Vasa, Vanha Vaasa, Kuninkaankartanontie 30 A

Osallistumismaksu on 90  €, Ilmoittautumiset pyydämme 25.11.2017 mennessä osoitteessa: https://pellervo-lv.creamailer.fi/survey/eba7z23dfoagr

Lisätietoa: Kari Huhtala, kari.huhtala@pellervo.fi, Puh. 040 8466704

Program

9.30 Kaffe och te

10.00 Välkommen, Lars Björklöf, ordförande för Finlands Svenska Andelsförbund FSA

10.10 Jordbrukets framtidsmöjligheter
Forskningsprofessor Heikki Lehtonen, Luke

10.50 Paneldiskussion om lantbrukets aktuella frågor:
ordförande Tomas Långgård, Österbottens Svenska Producentförbund
Utvecklingschef Niklas Wingren, KPO
VD Stefan Skullbacka, Närpes Grönsaker
VD Tom Åstrand, Österbottens Kött
– moderator: verksamhetsledare Jonas Laxåback, SLC

Jaa artikkeli

Lue myös

Ehdota Vuoden osuustoimintatekoa! 

Pian on aika jälleen nostaa esiin mitä puhuttelevaa on jokin osuuskunta, -pankki tai keskinäinen vakuutusyhtiö äskettäin tehnyt: Uusi avaus paikallisyhteisön hyväksi? Painava jäsenhyöty? Innovatiivinen tapa olla osuustoiminnallinen? Pellervon Päivässä 2. huhtikuuta 2025 tullaan julkistamaan toisen kerran Vuoden osuustoimintateko. 

Tilaa uutiskirje