LPOnet palaa juurilleen – osakeyhtiö sulautuu osuuskuntaan 31.12.2017

Vuodenvaihteessa loviisalainen LPOnet Oy Ab sulautuu emoyhtiö Puhelinosuuskunta LPO:hon. LPOnet osakeyhtiönä lakkaa, mutta nimi siirtyy osuuskuntaan ja näymme ulospäin jatkossakin nimellä LPOnet. Yhtiön virallinen nimi on kuitenkin edelleen Puhelinosuuskunta LPO.

Asiakkaiden kannalta kaikki jatkuu kuten ennen, eikä asiakkailta edellytetä mitään toimenpiteitä.

”Sulautumisen tavoite on hallinnon keventäminen, mutta toiminta jatkuu entisellään ja sulautumisen myötä koko henkilöstö siirtyy osuuskuntaan. Voidaan siis sanoa, että yhtiö palaa juurilleen, kun koko toiminta palaa vuonna 1931 perustettuun osuuskuntaan”, toteaa toimitusjohtaja Gustaf Forsberg. Näin paikallinen palvelee parhaiten myös jatkossa.

LPOnet rakentaa valokuituverkkoa  ja  tuottaa kuituverkon palveluita Loviisassa, Porvoossa, Lapinjärvellä ja Myrskylässä. Yrityksellä on myymälät Loviisassa ja Porvoossa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.