Uusia arvonimiä osuustoiminnan piiriin

Tasavallan presidentti myönsi uusia arvonimiä 17.5.2019. Myös osuustoiminnan piiriin tuli muutamia.

Kauppaneuvoksen arvonimen saivat Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja, kauppatieteen maisteri Juha Kivelä Joensuusta. Myös Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja, kauppatieteen maisteri Olli Vormisto Lahdesta sai kauppaneuvoksen arvonimen.

Järjestöneuvoksen arvonimen sai Agrologien Liiton aikaisempi toiminnanjohtaja, agrologi Esko Lappalainen Järvenpäästä. Hän toimii myös Keski-Uudenmaan Osuuspankin edustajiston jäsenenä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.