Uusia arvonimiä osuustoiminnan piiriin

Tasavallan presidentti myönsi uusia arvonimiä 17.5.2019. Myös osuustoiminnan piiriin tuli muutamia.

Kauppaneuvoksen arvonimen saivat Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja, kauppatieteen maisteri Juha Kivelä Joensuusta. Myös Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja, kauppatieteen maisteri Olli Vormisto Lahdesta sai kauppaneuvoksen arvonimen.

Järjestöneuvoksen arvonimen sai Agrologien Liiton aikaisempi toiminnanjohtaja, agrologi Esko Lappalainen Järvenpäästä. Hän toimii myös Keski-Uudenmaan Osuuspankin edustajiston jäsenenä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.