Pellervo-Media etsii toimituspäällikköä Kodin Pellervoon opintovapaan sijaiseksi

TOIMITUSPÄÄLLIKKÖ KODIN PELLERVOON

Pellervo-Media Oy etsii toimituspäällikköä opintovapaan sijaiseksi vuodeksi 2020. Toimituspäällikön päätehtävänä on Kodin Pellervon sisällön tuottaminen. Toimituspäällikkö pääsee myös kehittämään lehteä yhdessä vastaavan päätoimittajan ja AD:n kanssa.

Toimituspäälliköltä edellytetään vahvaa journalistista osaamista sekä hyviä organisointi- ja prosessinhallintataitoja. Lisäksi toimituspäällikön on syytä intoutua aidoista asioista: tavallisten ihmisten tarinoista, luonnon ihmeistä, ruuanlaitosta, käsitöistä ja elämästä muuallakin kuin kaupungeissa.

Pellervo-lehtien sisältö tuotetaan pääasiassa asiantuntevien free-toimittajien ja -kuvaajien voimin. Kodin Pellervon juttujen ideoinnin, tilaamisen ja editoinnin lisäksi toimituspäällikön työkenttään kuuluu pienissä määrin myös digitaalisten julkaisujen sisältöjen suunnittelua ja toteutusta sekä erilaisia markkinointitehtäviä.

Jos olet kokenut lehdentekijä, sytyt aidoista asioista ja haluat olla mukana tuottamassa ja kehittämässä lehteä, jolla on pitkä historia ja sitoutuneet lukijat, olet etsimämme toimituspäällikkö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä osoitteeseen anna.malk@pellervo.fi. Tehtävä on vuoden määräaikainen ja alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä: vastaava päätoimittaja Anna Malk, anna.malk@pellervo.fi, 040 069 9614 ja toimituspäällikkö Johanna Westersund, johanna.westersund@pellervo.fi, 040 590 4590.

 

Pellervo-Media Oy on 2014 perustettu aikakauslehtien julkaisemiseen keskittyvä yritys, jonka omistaja on Osuustoimintakeskus Pellervo ry. Kodin Pellervo ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Kodin Pellervon lisäksi Pellervo-Media julkaisee Oma PIHA – ja Osuustoiminta-lehtiä sekä Maatilan Pellervoa Eläin-liitteineen. Toimitus sijaitsee Simonkadulla Helsingin keskustassa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Ny arbetslivsprofessur vid Åbo Akademi

Åbo Akademi inrättar en ny arbetslivsprofessur vid Handelshögskolan. Professurens fokus kommer att ligga på hållbart entreprenörskap och kooperation inom små och medelstora företag och glesortsutveckling. Den affilierade professuren möjliggörs genom donationer som tillfallit universitetet genom den statliga motfinansieringskampanjen som avslutades i juni.

Tänä vuonna vietetään jo 100. Kansainvälistä osuustoimintapäivää

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä lauantaina osuuskunnat eri puolilla maailmaa viettävät kansainvälistä osuustoimintapäivää (#CoopsDay). 2.heinäkuuta 2022 juhlitaan jo 100. kerran. Kymmenen vuotta sitten vietettiin YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta, joka toi esiin osuuskuntien ainutlaatuisen panoksen maailman kehittämiseen. Vuoden 2022 osuustoimintapäivän tunnuslause "Osuuskunnat rakentavat parempaa maailmaa" toistaa tutun kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 teeman.

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.