Pellervo-Media etsii toimituspäällikköä Kodin Pellervoon opintovapaan sijaiseksi

TOIMITUSPÄÄLLIKKÖ KODIN PELLERVOON

Pellervo-Media Oy etsii toimituspäällikköä opintovapaan sijaiseksi vuodeksi 2020. Toimituspäällikön päätehtävänä on Kodin Pellervon sisällön tuottaminen. Toimituspäällikkö pääsee myös kehittämään lehteä yhdessä vastaavan päätoimittajan ja AD:n kanssa.

Toimituspäälliköltä edellytetään vahvaa journalistista osaamista sekä hyviä organisointi- ja prosessinhallintataitoja. Lisäksi toimituspäällikön on syytä intoutua aidoista asioista: tavallisten ihmisten tarinoista, luonnon ihmeistä, ruuanlaitosta, käsitöistä ja elämästä muuallakin kuin kaupungeissa.

Pellervo-lehtien sisältö tuotetaan pääasiassa asiantuntevien free-toimittajien ja -kuvaajien voimin. Kodin Pellervon juttujen ideoinnin, tilaamisen ja editoinnin lisäksi toimituspäällikön työkenttään kuuluu pienissä määrin myös digitaalisten julkaisujen sisältöjen suunnittelua ja toteutusta sekä erilaisia markkinointitehtäviä.

Jos olet kokenut lehdentekijä, sytyt aidoista asioista ja haluat olla mukana tuottamassa ja kehittämässä lehteä, jolla on pitkä historia ja sitoutuneet lukijat, olet etsimämme toimituspäällikkö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä osoitteeseen anna.malk@pellervo.fi. Tehtävä on vuoden määräaikainen ja alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä: vastaava päätoimittaja Anna Malk, anna.malk@pellervo.fi, 040 069 9614 ja toimituspäällikkö Johanna Westersund, johanna.westersund@pellervo.fi, 040 590 4590.

 

Pellervo-Media Oy on 2014 perustettu aikakauslehtien julkaisemiseen keskittyvä yritys, jonka omistaja on Osuustoimintakeskus Pellervo ry. Kodin Pellervo ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Kodin Pellervon lisäksi Pellervo-Media julkaisee Oma PIHA – ja Osuustoiminta-lehtiä sekä Maatilan Pellervoa Eläin-liitteineen. Toimitus sijaitsee Simonkadulla Helsingin keskustassa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.