Fuusiossa syntynyt OP Uusimaa hyväksyttiin Pellervon jäseneksi

Suomen neljänneksi suurimmaksi osuuspankiksi noussut tulokas on nyt myös osa Pellervon jäsenkuntaa. OP Uusimaa syntyi syyskuussa 2019, kun Keski- ja Länsi-Uudenmaan osuuspankit fuusioituivat. Pankilla on jäseniä 86 000 ja asiakkaita 156 000. Tasetta on peräti 3,5, talletuksia 2,4 ja luottoja 2,7 miljardia euroa. 

Uudenmaan Osuuspankilla on toimipisteitä Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Klaukkalassa, Lohjalla, Nummelassa ja Nurmijärvellä. Se kuuluu ilman muuta toimialueensa johtaviin pankkeihin. 

Pellervon jäsenkuntaan kuuluu 107 OP-ryhmän pankkia. OP Uusimaa hyväksyttiin jäseneksi hallituksen kokouksessa 5.11.2020. 

OT-lehti 4/2020: Yksivuotiaan OP Uusimaan katse on palvelukyvyssä 

Jaa artikkeli

Lue myös