Andelsförbundetin uuden hallinto-oppaan julkaisuseminaarissa pohdittiin osuuskuntien hyvää johtamista

”Pandemia haastaa ihmiset miettimään, kuinka ottaa seuraavat askeleet osuuskunnissa ja muissa jäsenpohjaisissa organisaatioissa. Tilanne haastaa kehittämään hallintoa ja tutkimaan uusia tapoja edistää jäsenyyttä”, totesi Pellervon osuustoimintajohtaja Kari Huhtala ruotsinkielisen hallinto-oppaan julkaisuseminaarissa perjantaina 19. helmikuuta.

Huhtalan kirjoittaman God förvaltning i medlemsbaserade organisationer on Finlands Svenska Andelsförbundin uusi julkaisu,  joka auttaa kehittämään ja johtamaan hallinnon työtä.

Ruotsinkielisessä verkkoseminaarissa keskusteltiin syvällisesti oppaan teemoista. Aiheina olivat muun muassa digitaalisen aikakauden tapa kommunikoida hallinnossa, hallinnon johdon rooli sekä hallituksen jäsenten koulutustarve.

Seminaarissa alustivat Huhtalan lisäksi Vapaa Sivistystyö ry:n puheenjohtaja Björn Wallén, FA:n puheenjohtaja Stefan Saaristo ja PI-johtamiskoulun toimitusjohtaja Jukka Suvitie. Tilaisuuden vetäjänä toimi FA:n hallituksen jäsen, Varuboden Oslan asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Jaana Hagelberg.

Oppaan julkaisu toimi Andelsförbundin tämänvuotisen, hallinnon kehittämiseen keskittyvän projektin  ensimmäisenä etappina. Se saa jatkoksi vielä muita ruotsinkielisiä webinaareja, joihin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Oppaan verkkoversio

Jaa artikkeli

Lue myös

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Sivuston evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat erilaisia tietoja laitteestasi; esimerkiksi selaimen kielen, laitteen sijainnin ja tekniset ominaisuudet.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuun tarkoitukseen.

PHPSESSID, wordpress_test_cookie, tk_tc, tk_ai, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies]

Google Analytics -evästeet

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten sivustoa käytetään ja miten voimme parhaiten tarjota käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja.

_ga, _gid
_ga, _gid