Pellervo-Media etsii tilausrekisterin ylläpitäjää 3 kk:n sijaisuuteen

Pellervo-Media Oy etsii Kayak -asiakashallintajärjestelmän osaajaa 3 kk:n sijaisuuteen 27.10.‒ 1.2.2022.

Sijaisen toimenkuvaan kuuluu

  • Lehtien tilausrekisterien ylläpito: osoiteajot, hinnastot, kampanjat, laskutus, reskontra, tilastointi ja raportointi.
  • Markkinointiosoitteistojen poimiminen järjestelmästä sekä ulkoisten materiaalien käsittely ja weedaus.
  • Asiakaspalvelun sekä telemarkkinoinnin ohjeistaminen.
  • Mahdollisia Kayakin pääkäyttäjän tehtäviä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 14.10.2021 mennessä osoitteeseen anna.malk@pellervo.fi.

Lisätietoja tehtävästä: vastaava päätoimittaja Anna Malk, anna.malk@pellervo.fi, 040 069 9614 ja levikkipäällikkö Santra-Mari Salonen, santra-mari@salonen@pellervo.fi, 040 046 9688.

Pellervo-Media Oy on 2014 perustettu aikakauslehtien julkaisemiseen keskittyvä yritys, jonka omistaja on Osuustoimintakeskus Pellervo ry. Pellervo-lehteä on julkaistu vuodesta 1899. Pellervo-Media julkaisee Kodin Pellervoa, Oma PIHAa ja Osuustoiminta-lehteä sekä Maatilan Pellervoa Eläin-lehtineen. Toimitus löytyy Simonkadulta Helsingin keskustassa, mutta toistaiseksi teemme töitä pääosin etänä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.

10 suomalaista maailman 300 suurimman osuustoimintayrityksen joukossa

Suomen suurin osuustoimintaan perustuva yritysryhmä S-ryhmä sijoittuu tuoreella maailmanlistalla sijalle 40. Maailman osuustoimintaliitto ICA:n kokoama World Cooperative Monitor 2023  laittoi jälleen globaalisti järjestykseen 300 suurinta osuuskuntaa, -pankkia ja keskinäistä vakuutusyhtiötä.

EU:n yritysvastuudirektiivin sisällöstä yksimielisyys

Euroopan unionin yritysvastuudirektiivin taustalla on pyrkimys torjua yritysten osallisuutta ihmisoikeusloukkauksiin ja ympäristöhaittoihin. Osuuskuntien osalta on vielä epäselvää, sovelletaanko direktiiviä osuuskuntiin ja mikä Suomen kanta tulee olemaan direktiivin kansallisessa toimeenpanossa.