Pellervon Päivän 2021 tallenne. Äänessä mm. Perttu Pölönen, Alviina Alametsä, Risto Lahti ja Milja Laamanen

Featured Video Play Icon

Päivän esiintyjien aloitusajat videolla: Ilkka Uusitalo 5:38, Perttu Pölönen 11:20, Alviina Alametsä 36:30, Risto Lahti 58:27, Milja Laamanen 1:21:22, paneelikeskustelu 1:49:56, Petri Pitkänen 2:24:33.

Pellervon Päivä 2021 järjestettiin 14.huhtikuuta verkkotapahtumana. Tapahtumaa varten pystytettiin erillinen verkkoympäristö, jossa aktiivista keskustelua osanottajien ja myös esiintyjien kesken käytiin jo viikkoa ennen H-hetkeä. 

Mikä pitää osuustoimintayritykset vetovoimaisina? Mistä nykyiset kaksikymppiset ovat kiinnostuneita, mihin he lähtevät mukaan? Millaisia ovat voittavat ajatukset kehittää yritystä ja johtaa uusia sukupolvia? Mitä tehdään arvoilla?

Studiokeskustelua johdatteli toimittaja Lauri Nurmi. Hän poimi myös verkkoympäristöstä kommentteja ja galluptuloksia mukaan päivän ohjelmaan. 

Pellervon valtuukunnan puheenjohtaja Ilkka Uusitalo julkisti tutkimusyhtiö Kantarin selvityksen tulokset nuorten osuustoiminta-asenteista. 

Sitten näköaloja nuorten maailmaan ja sen toimintamalleihin avasivat futuristi Perttu Pölönen ja Suomen nuorin europarlamentaarikko Alviina Alametsä.

Tämän jälkeen osuuskuntien nuorista toimitusjohtajista tulevaisuususkoaan valottivat Itikan ja Lihakunnan Risto Lahti sekä Sosiaalipalvelut Silmun Milja Laamanen.

Päätteeksi paneelikeskusteluun liittyi mukaan myös vuorineuvos Taavi Heikkilä. Lopputulemana oli, että ”nyt on meidän aika näyttää suuntaa muille. Luodaan rinta rottingilla hyvän yritystoiminnan standardeja, jotka muutkin haluavat omaksua!” 

Pellervon hallituksen puheenjohtata Petri Pitkänen veti päivän annin yhteen. 

Katso tallenne (kesto 2:20h)

Jaa artikkeli

Lue myös