Nimityksiä Pellervo-Mediassa

Vuoden alussa toimintansa aloittaneen Pellervo-Media Oy:n hallitus tarkasti  29.1. pitämässään kokouksessaan toimihenkilöiden tehtäviä ja teki seuraavat nimitykset. Teemu Pakarinen nimitettiin Maatilan Pellervon ja Kodin Pellervon vastaavaksi päätoimittajaksi, Anna-Liisa Huhtala-Fiskars nimitettiin Kodin Pellervon päätoimittajaksi ja Santra-Mari Salonen nimitettiin Pellervo-Median levikkipäälliköksi.

Pellervo-Seuran julkaisutoiminta siirtyi Pellervo-Media Oy:lle 1.1.2014 alkaen. Sen julkaisemia lehtiä ovat Kodin Pellervo, Maatilan Pellervo ja Eläin-liite sekä Osuustoiminta-lehti.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervo hakee korkeakouluharjoittelijaa

Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervo etsii korkeakouluharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan alkaen maalis-toukokuussa 2024. Harjoittelun kokoaikainen kesto on 2-3 kuukautta, mutta työtunnit voi jakaa haluamallaan tavalla 20-37,5 viikkotunniksi. Harjoittelijan tehtävänä on selvittää lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa toimivien oppilaitos- ja opiskelijaosuuskuntien nykytilaa ja kehittämistarpeita.

Data ja yhteistyö – näihin kiteytyy niin suurten kuin pienten yritysten vastuullisuustyö lähivuosina

Yritysten toimintakenttä on valtavassa muutoksessa. Vaikka jatkuvasti lisääntyvä ja kiristyvä kestävyyssääntely ei välttämättä suoraan koske pieniä ja keskisuuria yrityksiä, välillisesti pankkien ja rahoittajien kautta sekä osana arvoketjuja vaikutuksilta ei voi välttyä. Pellervo järjesti 18.1. tilaisuuden, jossa keskusteltiin siitä mitä pk-yritykset voivat odottaa ja miten niiden tulisi toimia jo nyt ja erityisesti tulevaisuudessa, jotta niiden toimintaedellytykset markkinoilla säilyvät

Petri Pitkänen jatkaa Pellervon hallituksen puheenjohtajana

Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervon hallituksen puheenjohtajaksi on nimetty LähiTapiola -ryhmän johtaja, espoolainen Petri Pitkänen. Hänen valintansa uudelle kolmevuotiskaudelle eli vuosiksi 2023-26 hallituksessa teki järjestön valtuuskunta, joka kokousti perjantaina Helsingissä.