Nimityksiä Pellervo-Mediassa

Vuoden alussa toimintansa aloittaneen Pellervo-Media Oy:n hallitus tarkasti  29.1. pitämässään kokouksessaan toimihenkilöiden tehtäviä ja teki seuraavat nimitykset. Teemu Pakarinen nimitettiin Maatilan Pellervon ja Kodin Pellervon vastaavaksi päätoimittajaksi, Anna-Liisa Huhtala-Fiskars nimitettiin Kodin Pellervon päätoimittajaksi ja Santra-Mari Salonen nimitettiin Pellervo-Median levikkipäälliköksi.

Pellervo-Seuran julkaisutoiminta siirtyi Pellervo-Media Oy:lle 1.1.2014 alkaen. Sen julkaisemia lehtiä ovat Kodin Pellervo, Maatilan Pellervo ja Eläin-liite sekä Osuustoiminta-lehti.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.