Tiina Linnainmaa täytti 50 vuotta

Pellervon hallituksen varapuheenjohtajan Tiina Linnainmaan 50-vuotissyntymäpäivää vietettiin 22.8. hänen kotipaikkakuntansa Hämeenkyrön Koskilinnassa.

Linnainmaalla on yhdessä puolisonsa Risto Linnainmaan kanssa maitotila Hämeenkyrössä. Linnaimaa on myös Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton MTK:n valtuuskunnan I varapuheenjohtaja sekä maatalousosuuskuntien Eurooppa-järjestön Cogecan hallituksen jäsen.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.