Tiina Linnainmaa täytti 50 vuotta

Pellervon hallituksen varapuheenjohtajan Tiina Linnainmaan 50-vuotissyntymäpäivää vietettiin 22.8. hänen kotipaikkakuntansa Hämeenkyrön Koskilinnassa.

Linnainmaalla on yhdessä puolisonsa Risto Linnainmaan kanssa maitotila Hämeenkyrössä. Linnaimaa on myös Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton MTK:n valtuuskunnan I varapuheenjohtaja sekä maatalousosuuskuntien Eurooppa-järjestön Cogecan hallituksen jäsen.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.