Kari Huhtala aloitti Pellervon osuustoiminta-johtajana

Kari Huhtala aloitti Pellervo-Seuran osuustoimintajohtajan tehtävässä 1.3.2015. Huhtala siirtyi tehtävään Pellervo-Instituutti Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

Huhtala työskentelee Pellervossa vastuualueenaan osuustoiminnan kilpailuetujen kehittäminen ja ruotsinkielinen palvelu. Hän toimii myös Pellervon yritysneuvonnan yhteyshenkilönä ja  aloittaa 1.5.2015 Pellervon tehtävänsä ohessa myös ruotsinkielisen osuustoiminnan yhteistyöjärjestön Finlands Svenska Andelsförbund rf:n toimitusjohtajana.

Lisätietoja: Osuustoimintajohtaja Kari Huhtala, 040 846 6704, kari.huhtala@pellervo.fi

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.