Pellervo-Seura ry:n vuosikokouksen valinnat 7.4.2016

Pellervon Päivän 2016 yhteydessä pidetyssä järjestön vuosikokouksessa valittiin järjestön 25-jäseniseen valtuuskuntaan seuraavat jäsenet:

• elintarvikealaa edustavat maatalousyrittäjä Katariina Lampela Tervolasta, maanviljelijä Olli Palmu Karkkilasta ja maanviljelijä Pentti Suokannas Askolasta
• finanssialaa edustavat maa- ja metsätalousyrittäjä Seppo Kietäväinen Juvalta, rehtori Jussi Vimpari Oulusta, maatalousyrittäjä Jaakko Halkilahti Salosta ja maatalousyrittäjä Tiina Varho-Lankinen Oripäästä
• kaupan alaa edustava toimitusjohtaja Risto Alanko Juuasta
• uusosuustoimintaa edustava toimitusjohtaja Tuula Merikivi Porista

Nyt valituista valtuuskunnan jäsenistä Tiina Varho-Lankisen toimikausi päättyy vuoden 2017 vuosikokoukseen ja muiden valittujen jäsenten toimikausi vuoden 2019 vuosikokoukseen.

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Salok Osk Pellervon jäseneksi

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n hallitus hyväksyi 8. kesäkuuta talotekniikan ja teollisuuden asennus- ja huoltotoiminnan yritysten hankintaosuuskunnan Salok Osk:n yhdistyksen jäseneksi. Salokilla on yli 40 jäsenyritystä.