Raahen Seudun Osuuspankki Pellervon jäseneksi

Raahen Seudun Osuuspankki on liittynyt Pellervo-Seura ry:n jäseneksi. Pellervon hallitus hyväksyi jäsenhakemuksen kesäkokouksessaan Kemiönsaarella 3. kesäkuuta 2016.

Raahen Seudun Osuuspankki on talousalueen johtava paikallinen finanssiyritys. Pankki toimii Raahen kaupungin ja Pyhäjoen kunnan alueella.

”Meillä on suuri ilo saada Raahen Seudun Osuuspankki jäseneksemme. Pankin toimivan johdon kautta kuvastuu talousalueen optimismi. Seudulla tapahtuu paljon ja näkymät ovat vähintäänkin kelvolliset. Raahen terästeollisuus kehittyy, infrastruktuuria parannetaan ja Pyhäjoelle nousee ydinvoimala. Tekemisen meiningissä on paljon samaa kuin Keski-Suomessa, missä rakentuu Metsä Groupin biotuotetehdas”, kertoo Pellervon toimitusjohtaja Sami Karhu.

Konttorit ovat Raahessa ja Pyhäjoella. Raahen Seudun Osuuspankissa korostetaan paikallisuutta ja vastuullisuutta.

”Talousalueemme kasvaa, mikä on hieno asia. Pankkimme on vahvassa kunnossa ja meillä on kyky vastata talousalueen kasvun mukanaan tuomaan pankkipalveluiden kysyntään”, kertoo toimitusjohtaja Ari Pohjola.

 

Jaa artikkeli

Lue myös