Seppo Rytivaara Pellervon valtuuskunnan puheenjohtajaksi – Taavi Heikkilä hallitukseen

Pellervo-Seura ry:n valtuuskunta valitsi 2.12.2016 Helsingissä pidetyssä kokouksessaan puheenjohtajakseen Kainuun Osuuspankin toimitusjohtajan, kauppaneuvos Seppo Rytivaaran Kajaanista.
Rytivaara totesi ottavansa puheenjohtajan tehtävän vastaan kiitollisuudella.”Meillä on erityinen vuosi, Suomi täyttää 100 vuotta. Osuustoimintamalli on hyvässä vedossa. Osuustoiminta kiinnostaa liiketoimintamallina sekä yleisemmin asiakaspinnassa ja jäsenten keskuudessa. Pellervo on yhä kattavammin osuustoiminnan yhteinen foorumi. S-ryhmän tiiviimpi mukaantulo on voimaannuttavaa. Yhdessä voimme tehdä enemmän. Rakennamme Pellervosta sellaisen yhteistyöalustan osuustoiminnalle kuin jäsenet haluavat. Pellervo on ohjelmallisesti, roolinsa puolesta ja taloudellisesti kunnossa. Voimme käynnistää matkan seuraavalle kehitysasteelle.”
Väistyvä puheenjohtaja, maanviljelysneuvos Timo Komulainen Nurmeksesta totesi, että SOK:n ja monien alueosuuskauppojen mukaan tuleminen on ollut suuri täyttymys 25 vuoden jälkeen. ”Asetimme tavoitteeksi puheenjohtajakaudelleni, että S-ryhmän ja Pellervon suhde edelleen syvenisi jopa jäsenyyteen asti. Olemme mielestämme siinä nyt onnistuneetkin. Osuustoiminnan piirissä on yhteinen tahtotila mennä eteenpäin. Tämä on viesti myös yhteiskunnalle.”
Valtuuskunnan varapuheenjohtajaksi valittiin maatalousyrittäjä Ilkka Uusitalo Salosta. Valtuuskunnan puheenjohtajat valittiin tehtäviinsä yksivuotiskaudeksi.
Hallituksesta erovuorossa olleet KTM Kirsti Kirjonen Salosta ja maanviljelijä Seppo Paavola Kaustisilta jatkavat hallituksen jäseninä seuraavan kolmivuotiskauden, joka päättyy 31.12.2019. Erovuorossa ollut hallituksen jäsen toimitusjohtaja Jan Lähde Turusta ilmoitti, ettei ole enää käytettävissä seuraavana kolmivuotiskautena. Hänen tilalleen valittiin SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä Helsingistä.
Hallituksen puheenjohtajana jatkaa metsäneuvos Martti Asunta Ylöjärveltä ja varapuheenjohtajana maatalousyrittäjä Tiina Linnainmaa Hämeenkyröstä.
Kaikki valinnat astuvat voimaan 1.1.2017.
Lisätietoja Pellervosta toimitusjohtaja Sami Karhulta, sami.karhu@pellervo.fi,
puh. 0400 545 989.
Seppo Rytivaara, puh. 044 7106 201.
Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Sivuston evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat erilaisia tietoja laitteestasi; esimerkiksi selaimen kielen, laitteen sijainnin ja tekniset ominaisuudet.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuun tarkoitukseen.

PHPSESSID, wordpress_test_cookie, tk_tc, tk_ai, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies]

Google Analytics -evästeet

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten sivustoa käytetään ja miten voimme parhaiten tarjota käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja.

_ga, _gid
_ga, _gid