Rauli-Jan Albert uudeksi asiamieheksi Brysseliin

Osuustoiminnan uudeksi asiamieheksi Brysseliin on valittu Rauli-Jan Albert. Hän aloittaa tehtävässään 1.9.2020. Albert tulee samalla toimimaan myös MTK:n ja SLC:n kotieläinasiamiehenä ja hänen lähiesimiehensä on maatalouden tuottajajärjestöjen ja Pellervon yhteisen Brysselin-toimiston johtaja Hanna Leiponen-Syyrakki.

Diplomi-insinööri ja maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Rauli-Jan Albert siirtyy tehtävään Copa-Cogecan poliittisen neuvonantajan tehtävistä. Se on Pellervolle merkittävä etu, sillä uuden työn keskeisin tehtävä osuustoiminnan näkökulmasta on tukea EU-maiden maatalousosuustoiminnan keskuskomitea Cogecan johtokunnassa toimivan Pellervon edustajan Tiina Linnainmaan työtä.

Asiamiehenä Albert tulee seuraamaan lisäksi osuustoiminnan asioita laajasti Pellervon puolesta Brysselissä eri EU-instituutioissa. Tehtävään kuuluu yhteydenpitäminen sidosryhmiin ja tapaamisten järjestäminen osuustoiminnalle keskeisten henkilöiden kanssa. Kuulumisia hän kirjoittaa muun muassa OT-lehteen.

Tuottajajärjestöjen kotieläinasiamiehenä hän tulee tekemään edunvalvontaa maito-osuuskuntien perustama maitovaltuuskunnalle, osuusteurastamoryhmälle, Munakunnalle, MTK:lle ja SLC:lle.

Albertilla on myös yhä omistuksessaan emolehmätila Valtimolla Pohjois-Karjalassa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Sivuston evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat erilaisia tietoja laitteestasi; esimerkiksi selaimen kielen, laitteen sijainnin ja tekniset ominaisuudet.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuun tarkoitukseen.

PHPSESSID, wordpress_test_cookie, tk_tc, tk_ai, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies]

Google Analytics -evästeet

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten sivustoa käytetään ja miten voimme parhaiten tarjota käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja.

_ga, _gid
_ga, _gid