Pellervon vuosikokous pidetään 30.9. Helsingissä, päätteksi Pellervon Päivän Jatkot

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n vuosikokous pidetään torstaina 30. syyskuuta Helsingissä hotelli Presidentissä. Virallinen kokouskutsu lähetetään myöhemmin. Kokous siirtyi jo toisena vuonna peräkkäin koronaepidemian vuoksi syksyyn. Päätös ajankohdasta odotti poikkeuslakia, joka teki yrityksille, osuuskunnille ja yrityksille mahdolliseksi lykätä kokouksiaan tavanomaisesta ajankohdasta. 

Vuosikokouksen jälkeen tarjolla on Pellervon Päivän Jatkot – monia erilaisia osuustoimintatapahtumia yhdistelevä kohtaaminen. Luvassa on omaa ohjelmaa sekä isojen osuuskuntien johdolle ja luottamushenkilöille että erillinen Pienosuuskuntaforum ja lounaan jälkeen kaikille osuustoiminnasta kiinnostuneille tai sen parissa työskenteleville on yhteistä ohjelmaa. Lisätietoa tulossa pian! 

Jaa artikkeli

Lue myös

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.