Osuustoimintakeskus Pellervo etsii palveluassistenttia vakituiseen työsuhteeseen

Palveluassistentin tehtävät ovat moninaiset. Vastaat muun muassa jäsenrekisterin ylläpidosta, ansiomerkkiprosessista, tilaisuuksien käytännön järjestelyistä, hallinnon kansainvälisten matkojen järjestelyistä, hoidat myös myyntilaskutusta ja olet mukana PI-johtamiskoulun koulutusten järjestämisessä, markkinoinnissa ja verkkosivujen päivittämisessä.  

Odotamme sinulta: 

  • Kokemusta taloushallinnon ja asiakaspalvelun tehtävistä 
  • Toimisto-ohjelmien ja viestintävälineiden käytön sujuvuutta 
  • Organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja ongelmaratkaisukykyä 
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa  
  • Kokemus järjestö- tai yhdistystoiminnasta on eduksi. 

Pellervossa pääset työskentelemään monipuolisen osuuskuntakentän ja osuustoiminnan edistämiseen sitoutuneen henkilöstön kanssa.  

Toimistomme sijaitsee Simonkadulla Helsingissä, jossa odotamme sinun työskentelevän. Osan työtehtävistä voi hoitaa etänä.  

Jätä hakemuksesi 15.12.2022 mennessä osoitteeseen mari.kokko@pellervo.fi  
Haastattelemme jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mari Kokko 5.12. klo 10-11 ja 12.12. klo 15.30-16.30. Marin numero 040 521 2124.  

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon lausunto kestävyysraportointidirektiivin kansallista implementointia koskevien säännösten alkuvaiheen valmisteluun

Edustamiemme osuustoiminnallisten yritysten osalta pidämme ensisijaisen tärkeänä sitä, että valmistelussa huomioidaan osuustoiminnallisten yritysten osakeyhtiöistä poikkeava liiketoimintamalli. Osana kestävyysraportointidirektiivin kansallista voimaansaattamista tulisi kirjanpitolakiin ottaa säännökset, joiden mukaisesti ryhmärakenteella toimivilla osuuskunnilla on osakeyhtiöitä vastaava mahdollisuus siihen, että yksittäiset  osuuskunnat vapautetaan konsernirakenteella toimivien osakeyhtiöiden tavoin raportointivelvollisuudesta, jos osuuskuntien omistaman keskusyhteisön toimintakertomukseen  sisällytetään omistajaosuuskuntien vastuullisuustiedot.