Osuustoimintakeskus Pellervo etsii palveluassistenttia vakituiseen työsuhteeseen

Palveluassistentin tehtävät ovat moninaiset. Vastaat muun muassa jäsenrekisterin ylläpidosta, ansiomerkkiprosessista, tilaisuuksien käytännön järjestelyistä, hallinnon kansainvälisten matkojen järjestelyistä, hoidat myös myyntilaskutusta ja olet mukana PI-johtamiskoulun koulutusten järjestämisessä, markkinoinnissa ja verkkosivujen päivittämisessä.  

Odotamme sinulta: 

  • Kokemusta taloushallinnon ja asiakaspalvelun tehtävistä 
  • Toimisto-ohjelmien ja viestintävälineiden käytön sujuvuutta 
  • Organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja ongelmaratkaisukykyä 
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa  
  • Kokemus järjestö- tai yhdistystoiminnasta on eduksi. 

Pellervossa pääset työskentelemään monipuolisen osuuskuntakentän ja osuustoiminnan edistämiseen sitoutuneen henkilöstön kanssa.  

Toimistomme sijaitsee Simonkadulla Helsingissä, jossa odotamme sinun työskentelevän. Osan työtehtävistä voi hoitaa etänä.  

Jätä hakemuksesi 15.12.2022 mennessä osoitteeseen mari.kokko@pellervo.fi  
Haastattelemme jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mari Kokko 5.12. klo 10-11 ja 12.12. klo 15.30-16.30. Marin numero 040 521 2124.  

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.