REKRYTOINTI: YYO ja Pellervo hakevat yhteisötalouden asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytyksiä ja yhteisötaloutta edistävien hankkeiden asiantuntijaa.  

Kyse on tehtävistä Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksessa, joka on työ- ja elinkeinoministeriön Työkykyohjelman rahoittama sekä ESR+-rahoitteisessa Yhteiskunnallisten yritysten liiketoimintaedellytysten parantaminen -koordinaatiohankkeessa.   

Pääosan haettavan asiantuntijan työstä muodostavat tiedon kokoaminen, jäsentäminen ja analysointi sekä viestintämateriaalien koostaminen. Lisäksi työtehtäviin sisältyy hankekumppaneiden ja verkostojen kanssa työskentelyä yhteisten tavoitteiden edistämiseksi.  

Odotamme sinulta:  

  • Toimisto-ohjelmien ja viestintävälineiden käytön sujuvuutta  
  • Organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja ongelmaratkaisukykyä  
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa   
  • Kokemus yritystoiminnasta on eduksi    

Aloitusajankohta sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa 2023. Työsuhteen kesto on seitsemän kuukautta.  

Työskentelet osana Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon tiimiä. Toimistomme sijaitsee Simonkadulla Helsingin keskustassa. Osan työtehtävistä voi hoitaa etänä.  

Pellervo on mukana yhtenä osatoimijana YYO:ssa, joka on perustettu 2021. Se palvelee yhteiskunnallista yritystoimintaa koko Suomessa tarjoamalla neuvontaa ja ohjausta  jo olemassaoleville yrityksille ja sellaisia perustaville yritysmuodosta tai toimialasta riippumatta. Lue lisää yyo.fi.

Jätä hakemuksesi 12.5.2023 mennessä osoitteeseen rekry@pellervo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänninen 5.5. klo 10-12 ja 9.5. klo 14-16 numerossa 040 766 0236

 

 

 

Jaa artikkeli

Lue myös