Petri Pitkänen jatkaa Pellervon hallituksen puheenjohtajana

Osuuskuntien Keskusjärjestö Pellervon hallituksen puheenjohtajaksi on nimetty LähiTapiola -ryhmän johtaja, espoolainen Petri Pitkänen. Hänen valintansa uudelle kolmevuotiskaudelle eli vuosiksi 2023-26 hallituksessa teki järjestön valtuuskunta, joka kokousti perjantaina Helsingissä.

Järjestön hallitukseen valittiin uudelleen myös johtamisen professori, joensuulainen Anu Puusa Itä-Suomen yliopistosta ja maatalousyrittäjä Stefan Saaristo Maalahdelta. Hän toimii myös Finlands Svenska Andelsförbundin hallituksen puheenjohtajana ja Vaasan Osuuspankin hallintoneuvoston puheenjohtajana.  

Järjestäytymiskokouksessaan hallitus vallitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Petri Pitkäsen ja varapuheenjohtajaksi maatalousyrittäjä Tiina Linnainmaan Hämeenkyröstä. Hän toimii myös osuuskunta Länsi-Maidon hallituksessa ja LähiTapiola Pirkanmaan hallintoneuvoston puheenjohtajana.   

Pellervon valtuuskunta päätti myös järjestön ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Tärkeimmäksi edunvalvontatavoitteeksi nostettiin osuuskuntalain saaminen uudistettavaksi osakeyhtiölain uudistamisen yhteydessä.

Jaa artikkeli

Lue myös