PI-johtamiskoulun tulevia tapahtumia

PI-johtamiskoulun loppusyksy sekä alkuvuosi on jälleen täynnä mielenkiintoisia kursseja ja koulutuksia. Ohjelmassa ovat muun muassa:  

Puheenjohtajavalmennus 30.11. ja 23.1.

Johdatko vain puhetta vai viet läpi organisaation parhaimpia kokouksia? Muutosvauhdin kiihtyminen, aikapaineet ja digitaalisuus ovat tuoneet johtamiseen ja puheenjohtamiseen uusia haasteita – mutta myös mahdollisuuksia. Puheenjohtajan on pystyttävä jatkossa paremmin paitsi johtamaan itseään myös tukemaan, innostamaan ja energisoimaan muut osallistujat – puheenjohtajavalmennus auttaa kehittymään. 

PI-veropäivät 8.-9.12.

PI-veropäivät on tietopaketti, jonka sisältö painottuu maatilaverotuksen (MVL), kirjanpidon, sukupolvenvaihdosten, arvonlisäverotuksen, metsäverotuksen, sijoitustoiminnan verotuksen sekä muiden ajankohtaisten kysymysten käsittelyyn. Kaksipäiväinen koulutus järjestetään Teams-webinaarina. 

HLJ-Akatemia 24.-25.1.

HLJ-Akatemia tunnetaan korkeatasoisista ja ajankohtaisista teemoista. Tasokkaat akatemiakeskustelut ovat tapahtuman suola. Kohderyhmänä ovat HLJ-koulutuksen käyneet sekä muut jäsenpohjaisten organisaatioiden avainhenkilöt. Seuraava HLJ-Akatemia järjestetään tammikuun lopulla Helsingissä. 

Lisätietoja kursseista: www.johtamiskoulu.fi

Jaa artikkeli

Lue myös