Pohjois-Karjalan Osuuskaupan terveyspalvelut otettu hyvin vastaan

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa alkoi tarjoamaan asiakkailleen terveyspalveluja 11.6, jolloin PK Terveyden toinen lääkärikeskus avautui Kauppakeskus Prismassa Joensuussa. Aiemmin PK Terveys on tuottanut oman PKO:n henkilöstön terveyspalvelut 1.1.2013 alkaen toisessa toimipisteessään. Nyt toimipisteitä on kaksi.

”Parin viikon kokemuksella voimme nyt sanoa, että osuustoiminnallisen lääkärikeskuksemme toiminta on käynnistynyt mukavasti ja asiakkaat ovat alkaneet löytää tiensä PK-terveyteen”, kertoi Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) palveluliiketoimintojen toimialajohtaja Tiina Tolvanen.

”Haluamme tuoda omistajillemme ja muille pohjoiskarjalaisille lisää valinnan vapautta terveyspalveluihin. Tarkoituksenamme on laajentaa aukioloaikoja ja palvelutarjontaa mahdollisimman nopealla aikataululla kokemusten ja asiakaspalautteen perusteella”, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä kertoi.

PKO:n omistaman PK Terveyden palvelut on tarkoitettu kaikille asiakkaille. PKO:n asiakasomistajat saavat palveluista bonusta.

Jaa artikkeli

Lue myös

Ny arbetslivsprofessur vid Åbo Akademi

Åbo Akademi inrättar en ny arbetslivsprofessur vid Handelshögskolan. Professurens fokus kommer att ligga på hållbart entreprenörskap och kooperation inom små och medelstora företag och glesortsutveckling. Den affilierade professuren möjliggörs genom donationer som tillfallit universitetet genom den statliga motfinansieringskampanjen som avslutades i juni.

Tänä vuonna vietetään jo 100. Kansainvälistä osuustoimintapäivää

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä lauantaina osuuskunnat eri puolilla maailmaa viettävät kansainvälistä osuustoimintapäivää (#CoopsDay). 2.heinäkuuta 2022 juhlitaan jo 100. kerran. Kymmenen vuotta sitten vietettiin YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta, joka toi esiin osuuskuntien ainutlaatuisen panoksen maailman kehittämiseen. Vuoden 2022 osuustoimintapäivän tunnuslause "Osuuskunnat rakentavat parempaa maailmaa" toistaa tutun kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 teeman.

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.