Pohjois-Karjalan Osuuskaupan terveyspalvelut otettu hyvin vastaan

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa alkoi tarjoamaan asiakkailleen terveyspalveluja 11.6, jolloin PK Terveyden toinen lääkärikeskus avautui Kauppakeskus Prismassa Joensuussa. Aiemmin PK Terveys on tuottanut oman PKO:n henkilöstön terveyspalvelut 1.1.2013 alkaen toisessa toimipisteessään. Nyt toimipisteitä on kaksi.

”Parin viikon kokemuksella voimme nyt sanoa, että osuustoiminnallisen lääkärikeskuksemme toiminta on käynnistynyt mukavasti ja asiakkaat ovat alkaneet löytää tiensä PK-terveyteen”, kertoi Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) palveluliiketoimintojen toimialajohtaja Tiina Tolvanen.

”Haluamme tuoda omistajillemme ja muille pohjoiskarjalaisille lisää valinnan vapautta terveyspalveluihin. Tarkoituksenamme on laajentaa aukioloaikoja ja palvelutarjontaa mahdollisimman nopealla aikataululla kokemusten ja asiakaspalautteen perusteella”, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä kertoi.

PKO:n omistaman PK Terveyden palvelut on tarkoitettu kaikille asiakkaille. PKO:n asiakasomistajat saavat palveluista bonusta.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.