Pohjois-Karjalan Osuuskaupan terveyspalvelut otettu hyvin vastaan

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa alkoi tarjoamaan asiakkailleen terveyspalveluja 11.6, jolloin PK Terveyden toinen lääkärikeskus avautui Kauppakeskus Prismassa Joensuussa. Aiemmin PK Terveys on tuottanut oman PKO:n henkilöstön terveyspalvelut 1.1.2013 alkaen toisessa toimipisteessään. Nyt toimipisteitä on kaksi.

”Parin viikon kokemuksella voimme nyt sanoa, että osuustoiminnallisen lääkärikeskuksemme toiminta on käynnistynyt mukavasti ja asiakkaat ovat alkaneet löytää tiensä PK-terveyteen”, kertoi Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) palveluliiketoimintojen toimialajohtaja Tiina Tolvanen.

”Haluamme tuoda omistajillemme ja muille pohjoiskarjalaisille lisää valinnan vapautta terveyspalveluihin. Tarkoituksenamme on laajentaa aukioloaikoja ja palvelutarjontaa mahdollisimman nopealla aikataululla kokemusten ja asiakaspalautteen perusteella”, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä kertoi.

PKO:n omistaman PK Terveyden palvelut on tarkoitettu kaikille asiakkaille. PKO:n asiakasomistajat saavat palveluista bonusta.

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.