Kilpailu OT-lehden uusille tilaajille!

Tilaa Osuustoiminta-lehti vuodeksi tutustumishintaan 23 euroa (6 numeroa), saat tilaajalahjaksi osuustoiminta-aiheisen uutuuskirjan!

Tilaukset ja lisätiedot: otlehti.pellervo.fi/

Vastaa tilauksen yhteydessä Mahdolliset lisätiedot -kentässä kysymykseen: ”Mitä osuustoiminta sinulle merkitsee?”

Julkaisemme parhaat vastaukset seuraavassa OT-lehdessä!

Osallistu kilpailuun 26.3. mennessä, niin voit voittaa päiväpaketin Pellervon Päivän 2015 seminaariin 9.4., sisältää buffetin!

Lue lisää: https://pellervo.fi/pp2015

Jaa artikkeli

Lue myös

Ny arbetslivsprofessur vid Åbo Akademi

Åbo Akademi inrättar en ny arbetslivsprofessur vid Handelshögskolan. Professurens fokus kommer att ligga på hållbart entreprenörskap och kooperation inom små och medelstora företag och glesortsutveckling. Den affilierade professuren möjliggörs genom donationer som tillfallit universitetet genom den statliga motfinansieringskampanjen som avslutades i juni.

Tänä vuonna vietetään jo 100. Kansainvälistä osuustoimintapäivää

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä lauantaina osuuskunnat eri puolilla maailmaa viettävät kansainvälistä osuustoimintapäivää (#CoopsDay). 2.heinäkuuta 2022 juhlitaan jo 100. kerran. Kymmenen vuotta sitten vietettiin YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta, joka toi esiin osuuskuntien ainutlaatuisen panoksen maailman kehittämiseen. Vuoden 2022 osuustoimintapäivän tunnuslause "Osuuskunnat rakentavat parempaa maailmaa" toistaa tutun kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 teeman.

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.