Johtajavalmennus ruokaketjun osuuskunnille

PI-johtamiskoulu ja Tiimiakatemia Global järjestävät Johtajavalmennuksen teemalla ”jaettu johtajuus on ruokaketjun menestyksen avain”.

Johtajavalmennus toteutetaan Tiimiakatemia – menetelmillä. Johtajavalmennuksessa painotetaan menetelmiä, joilla osuuskuntiin saadaan luotua yhteinäinen visio ja taistelutahto.

Valmennus toteutetaan palkitulla Tiimiakatemia-menetelmillä.

Lisätietoja PI-johtamiskoulun kotisivuilta: http://www.pellervo-instituutti.fi/ajankohtaista.asp?id_tiedote=74

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.