Tehtävämuutoksia PTT:ssä

Pellervon taloustutkimus (PTT) tiedotti, että sen hallitus on nimittänyt PTT:n kansantalouden tutkimusryhmän vt. tutkimusjohtajaksi ekonomisti KTT Signe Jauhiaisen ja maa- ja elintarviketalouden tutkimusryhmään vastaavasti maatalousekonomisti MML Kyösti Arovuoren. Tehtävien nykyisistä haltijoista Markus Lahtinen siirtyi pääministeri Juha Sipilän talouspoliittiseksi erityisavustajaksi ja Perttu Pyykkönen PTT:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi.

Lisätietoja PTT:stä:

vt. toimitusjohtaja Perttu Pyykkönen, 0400 754 928
vt. tutkimusjohtaja, kansantalous, Signe Jauhiainen, 040 164 8139
vt. tutkimusjohtaja, maa- ja elintarviketalous, Kyösti Arovuori, 040 164 8191

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.