Tehtävämuutoksia PTT:ssä

Pellervon taloustutkimus (PTT) tiedotti, että sen hallitus on nimittänyt PTT:n kansantalouden tutkimusryhmän vt. tutkimusjohtajaksi ekonomisti KTT Signe Jauhiaisen ja maa- ja elintarviketalouden tutkimusryhmään vastaavasti maatalousekonomisti MML Kyösti Arovuoren. Tehtävien nykyisistä haltijoista Markus Lahtinen siirtyi pääministeri Juha Sipilän talouspoliittiseksi erityisavustajaksi ja Perttu Pyykkönen PTT:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi.

Lisätietoja PTT:stä:

vt. toimitusjohtaja Perttu Pyykkönen, 0400 754 928
vt. tutkimusjohtaja, kansantalous, Signe Jauhiainen, 040 164 8139
vt. tutkimusjohtaja, maa- ja elintarviketalous, Kyösti Arovuori, 040 164 8191

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.