OT-lehti mukaan PKO:n valikoimiin

Pohjois-Karjalan Osuukauppa (PKO) on ensimmäisenä alueosuuskauppana ottanut OT Osuustoiminta-lehden Prisman valikoimiin. S-ryhmään kuuluvalla POK:lla on yli 80 toimipaikkaa kymmenen kunnan alueella. Asiakasomistajia PKO:lla on yli 70 000.
”Osuustoiminta-lehti on talouslehti, joka ymmärtää syvällisesti jäsenomisteisten yritysten toimintatavan. Lehti tarjoaa tärkeää taustatietoa ja ajankohtaisia analyysejä osuustoiminnan lisäksi myös muusta talouselämästä”, toteaa OT-lehden päätoimittaja Sami Karhu.
Hänen mukaansa osuustoiminta on ilmiönä laaja, koko yhteiskunnan läpi menevä ilmiö. Tämän vuoksi on tärkeää, että lehden viesti myös tavoittaa mahdollisimman monet.
”Osuuskuntamalli on lisännyt suosiotaan. OT katsoo taloutta ja yhteiskuntaa kansantajuisesti osuustoiminnan silmälasien läpi”, Sami Karhu sanoo ja jatkaa:
”On hienoa, että osuuskauppa on ottanut valikoimiinsa osuustoiminnasta kertovan lehden. Toivomme, että lehti tavoittaa tällä keinolla uusiakin lukijoita.”
Suomalaisissa osuuskunnissa ja niihin rinnastettavissa keskinäisissä yrityksissä on yhteensä yli seitsemän miljoonaa jäsenyyttä ja osakkuutta.
Pellervo-Media Oy julkaisee OT-lehden lisäksi Kodin Pellervoa, Maatilan Pellervoa ja sen Eläin-liitettä.

Teksti: Riku-Matti Akkanen

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.

Uusi terveyskauppojen yhteisö BioPro osuuskunta luottaa kotimaisuuteen, kauppiasvetoisuuteen ja hyvään henkilökohtaiseen palveluun

Suomeen on syntynyt uusi terveyskaupan yhteisö, kun yhdeksän pitkän linjan terveystuotealan yrittäjää perustivat BioPro osuuskunnan. BioPron toiminta käynnistyi Espoossa keväällä 2022, kun ensimmäinen BioPro -nimen alla toimiva myymälä aloitti toimintansa Espoon Lippulaivassa. Tällä hetkellä kauppoja löytyy jo yhteensä 12 eri puolilla Suomea. Tammikuussa 2023 BioPro kauppiaat kokoontuivat osuuskunnan perustamiskokoukseen, jonka jälkeen yhteistoiminta pääsee virallisemmin käyntiin.