Leena Mörttinen valittiin Metsäliitto Osuuskunnan hallitukseen

Metsäliitto Osuuskunnan hallintoneuvosto on valinnut 5.11.2015 pidetyssä kokouksessa osuuskunnan hallituksen uudeksi jäseneksi 1.1.2016 alkaen valtiotieteiden tohtori Leena Mörttisen, joka toimii Perheyritysten liiton toimitusjohtajana.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Mörttinen on työskennellyt esimerkiksi Elinkeinoelämän KeskusliitonKilpailukyky ja kasvu -vastuualueen johtajana sekä useissa johtotehtävissä Nordea Pankissa.

Vuodesta 2005 lähtien hallituksessa ollut maa- ja metsätalousyrittäjä Saini Jääskeläinen on ilmoittanut jättävänsä hallituksen.

Jaa artikkeli

Lue myös

Cooperatives Europe tyytyväinen komission julkaisemaan Siirtymäpolkuun ”lähi- ja yhteisötalouden” ekosysteemille

Euroopan komissio haluaa, että EU:n yhteisötaloudesta ja paikallisista yrityksistä tehdään entistä kestävämpiä, vihreämpiä ja digitaalisempia. Marraskuussa 2022 sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton julkisti kauan odotetun Siirtymäpolku (Transition Pathway) -asiakirjan. Euroopan osuustoimintajärjestö Cooperatives Europe suhtautuu myönteisesti Siirtymäpolkuun. Se on tyytyväinen komission perusteelliseen kuulemisprosessiin, johon pääsi myös osallistumaan.