Leena Mörttinen valittiin Metsäliitto Osuuskunnan hallitukseen

Metsäliitto Osuuskunnan hallintoneuvosto on valinnut 5.11.2015 pidetyssä kokouksessa osuuskunnan hallituksen uudeksi jäseneksi 1.1.2016 alkaen valtiotieteiden tohtori Leena Mörttisen, joka toimii Perheyritysten liiton toimitusjohtajana.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Mörttinen on työskennellyt esimerkiksi Elinkeinoelämän KeskusliitonKilpailukyky ja kasvu -vastuualueen johtajana sekä useissa johtotehtävissä Nordea Pankissa.

Vuodesta 2005 lähtien hallituksessa ollut maa- ja metsätalousyrittäjä Saini Jääskeläinen on ilmoittanut jättävänsä hallituksen.

Jaa artikkeli

Lue myös

Osku podkussa -podcastsarjan toinen tuotantokausi julkaistu

Osku podkussa on KSL-opintokeskuksen vuonna 2021 aloittama podcastsarja, jossa keskustellaan osuustoiminnasta. Keskustelut juontaa KSL-opintokeskuksen koulutustuottaja Jukka Peltokoski. Vieraina jaksoissa on vaihtuvia asiantuntijoita ja osuuskunta-aktiiveja. Toisella tuotantokaudella keskustellaan pienosuuskunnista reilun ja kestävän talouden rakentajina.