Seuraa livenä PI-vilja ja -lihaforumien pääpuheenvuoro

PI-johtamiskoulu järjestää Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä 5.-6.11. PI-vilja- ja lihaforumit. PI-johtamiskoulu videoi pääpuhujien  puheenvuorot kumpanakin päivänä ja lähettää ne suorana verkossa:

PI-viljaforum 5.11.15 – Pekka Pesonen live klo 9.30-10.20

Copa-Cogecan huippuasiantuntija kertoo vilja-alan markkinanäkymistä ja mahdollisuuksista suorassa lähetyksessä, johon pääset klikkaamalla tästä.

PI-lihaforum 6.11.15 – Erik Kam live klo 11-12.00

Tanskalainen liha-alan asiantuntija kertoo kannattavuuden parantamisen keinoista ja mahdollisuuksista suorassa lähetyksessä, johon pääset klikkaamalla tästä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.