Metsä Group jatkoi hyvää tulostahtia

Metsä Group julkaisi 5.11. tammi-syyskuun osavuosikatsauksensa. Tarkastelujakson liiketulos oli ilman kertaluonteisia eriä 415 miljoonaa euroa.

Liikevaihtonsa tammi-syyskuussa 2015 Metsä Group kertoi  olleen 3 811 miljoonaa euroa. Liiketoiminnasta kertyneet rahavirrat olivat 626 miljoonaa euroa.

”Metsä Groupin tuloksentekokyky jatkuu vahvana.  Kolmannen neljänneksen liiketulos, ilman kertaluonteisia eriä, parani hieman edellisestä neljänneksestä ja se oli selvästi viime vuoden vastaavaa jaksoa parempi. Kassavirtamme oli kolmannella neljänneksellä vahva”, kommentoi Metsä Groupin pääjohtaja Kari Jordan kolmatta neljännestä.

Hän kommentoi myös Metsä Groupin investointien aiheuttamaan positiivista pöhinää: ”Olen tyytyväinen siitä, että biotalous on Suomessa noussut keskustelun keskiöön ja metsien rooli maamme tärkeimpänä luonnonvarana alkaa saada taas ansaitsemansa arvon. Suomen epävarmasta taloustilanteesta nousemiseen ja yleisen negatiivisen kierteen kääntämiseen tarvitaan rohkeita toimia ja uusia ajatuksia. Tähän haasteeseen Metsä Groupin Äänekosken biotuotetehdas vastaa merkittävällä tavalla”

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.