Osuustoimintaväitös Itä-Suomen yliopistossa 22. lokakuuta

YTM Timo Niskasen sosiaalipolitiikan alan väitöskirja ”EU-sääntely osuuskunnan itsemääräämisoikeuden rajoittajana. Paikallisosuuspankit yhteistyöryhmästä yhteenliittymiin” tarkastetaan yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa. Vastaväittäjänä toimii professori Tapani Köppä Helsingin yliopistosta ja kustoksena emeritusprofessori Juhani Laurinkari Itä-Suomen yliopistosta.

Niskanen työskentelee Ylä-Savon Osuuspainkin toimitusjohtajana.

Väitöskirjan kustantajana on Pellervo-Seura ry. Kirja tulee myyntiin väitöstilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja väitöskirjasta: https://www.uef.fi/-/eu-n-pankkisaantely-ja-yhteenliittymamalli-rajoittavat-osuuspankin-itsenaista-paatosvaltaa

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.