Opiskele osuustoimintaa! – Co-op Network Studies myös Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa

Osuustoiminnan yliopistollisia opintoja on mahdollista suorittaa verkkokursseina Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston kautta myös muiden kuin yliopisto-opiskelijoiden. Tarjolla olevat osuustoiminnan ja yhteisötalouden perusopinnot koostuvat viidestä kurssista ja opetus alkaa tammikuussa 2017.

Voit ilmoittautua opiskelijaksi Avoimeen yliopistoon tämän linkin kautta: https://courses.helsinki.fi/fi/open-university/subjects/osuustoiminta.

Verkkokurssit toteuttaa Co-op Network Studies -yliopistoverkosto, johon kuuluu kymmenen suomalaista yliopistoa

Lisätietoa ja opinto-opas: http://www.helsinki.fi/ruralia/koulutus/coop/opetus.htm.

Jaa artikkeli

Lue myös

Osku podkussa -podcastsarjan toinen tuotantokausi julkaistu

Osku podkussa on KSL-opintokeskuksen vuonna 2021 aloittama podcastsarja, jossa keskustellaan osuustoiminnasta. Keskustelut juontaa KSL-opintokeskuksen koulutustuottaja Jukka Peltokoski. Vieraina jaksoissa on vaihtuvia asiantuntijoita ja osuuskunta-aktiiveja. Toisella tuotantokaudella keskustellaan pienosuuskunnista reilun ja kestävän talouden rakentajina.

Sijoitusosuuskunta Arvo on matkalla pörssiin

Keski- ja Pohjoispohjanmaalle alueellista elinvoimaa toiminnallaan tavoitteleva osuuskunta tavoittelee osuuksiensa uudeksi kauppapaikaksi Helsingin pörssissä toimivaa First North -listaa. Siitä tulisi tämän markkinaympäristön ensimmäinen osuuskunta.