Opiskele osuustoimintaa! – Co-op Network Studies myös Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa

Osuustoiminnan yliopistollisia opintoja on mahdollista suorittaa verkkokursseina Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston kautta myös muiden kuin yliopisto-opiskelijoiden. Tarjolla olevat osuustoiminnan ja yhteisötalouden perusopinnot koostuvat viidestä kurssista ja opetus alkaa tammikuussa 2017.

Voit ilmoittautua opiskelijaksi Avoimeen yliopistoon tämän linkin kautta: https://courses.helsinki.fi/fi/open-university/subjects/osuustoiminta.

Verkkokurssit toteuttaa Co-op Network Studies -yliopistoverkosto, johon kuuluu kymmenen suomalaista yliopistoa

Lisätietoa ja opinto-opas: http://www.helsinki.fi/ruralia/koulutus/coop/opetus.htm.

Jaa artikkeli

Lue myös

Emme tiedä miten vastuullista osuustoiminta on

Osuuskunnista puhutaan arvopohjaisina yrityksinä, jotka tuottavat kestävää hyötyä jäsenilleen. Ne ovat merkittäviä alueellisen elinvoiman lisääjiä; työllistävät ja investoivat Suomeen. monet suuret osuuskunnat ovat vastuullisuudessa edelläkävijöitä ja brändivertailussa yritysten brändit menestyvät. Mutta mikä tästä liittyy osuustoiminnalliseen yritysmuotoon? Mitkä ovat niitä vain osuuskunnille ominaisia piirteitä, jotka erottavat ne muista yritysmuodoista? Onko sellaisia? Näistä teemoista keskusteltiin Pellervolla 13.syyskuuta osuustoimintayritysten vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaavien kanssa.