Opiskele osuustoimintaa! – Co-op Network Studies myös Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa

Osuustoiminnan yliopistollisia opintoja on mahdollista suorittaa verkkokursseina Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston kautta myös muiden kuin yliopisto-opiskelijoiden. Tarjolla olevat osuustoiminnan ja yhteisötalouden perusopinnot koostuvat viidestä kurssista ja opetus alkaa tammikuussa 2017.

Voit ilmoittautua opiskelijaksi Avoimeen yliopistoon tämän linkin kautta: https://courses.helsinki.fi/fi/open-university/subjects/osuustoiminta.

Verkkokurssit toteuttaa Co-op Network Studies -yliopistoverkosto, johon kuuluu kymmenen suomalaista yliopistoa

Lisätietoa ja opinto-opas: http://www.helsinki.fi/ruralia/koulutus/coop/opetus.htm.

Jaa artikkeli

Lue myös

Cooperatives Europe tyytyväinen komission julkaisemaan Siirtymäpolkuun ”lähi- ja yhteisötalouden” ekosysteemille

Euroopan komissio haluaa, että EU:n yhteisötaloudesta ja paikallisista yrityksistä tehdään entistä kestävämpiä, vihreämpiä ja digitaalisempia. Marraskuussa 2022 sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton julkisti kauan odotetun Siirtymäpolku (Transition Pathway) -asiakirjan. Euroopan osuustoimintajärjestö Cooperatives Europe suhtautuu myönteisesti Siirtymäpolkuun. Se on tyytyväinen komission perusteelliseen kuulemisprosessiin, johon pääsi myös osallistumaan.