Tiedonjyvä 2016 -palkinto maanviljelysneuvos Ensio Hytöselle

Maataloustoimittajat ry palkitsi 25.1. Helsingissä pidetyssä tilaisuudessa maanviljelysneuvos Ensio Hytösen Tiedonjyvä 2016 -palkinnolla kiitokseksi pitkästä ja hyvästä mediayhteistyöstä. Palkintoon sisältyy Terramedia Oy:n lahjoittama 500 euron stipendi.

Hytönen tunnetaan parhaiten Hankkija Oy:n ja sen edeltäjän Hankkija-Maatalous Oy:n toimitusjohtajana, jona hän aloitti vuonna 1999. Sitä ennen hän työskenteli muun muassa Valiolla ja Atrialla. Hytösellä on ollut vahva rooli Hankkijan kehittymisessä kukoistavaa liiketoimintaa harjoittavaksi yritykseksi.

Maataloustoimittajat ry kiittää tiedotteessaan Hytösen pitäneen maatalousmedian hyvin ajan tasalla Hankkijan toiminnasta, tuotteista ja palveluista sekä yrityksessä tapahtuvista muutoksista ja niiden taustoista. Hän on järjestänyt aktiivisesti taustatilaisuuksia ja maatalousalaan liittyviä juttumatkoja toimittajille.

Palkitsemisperusteissa kerrotaan myös, että Hytönen on ollut tavoitettavissa, kun toimittajilla on ollut asiaa, kiireistä riippumatta. Hän on kertonut avoimesti, mitä mieltä hän on ollut ajankohtaisista kysymyksistä ja seissyt sanojensa takana. Hytönen ja koko Hankkija-konserni on ymmärtänyt median roolin ja kertonut yrityksen asioista aina luotettavasti.

Hytönen jätti Hankkijan toimitusjohtajan tehtävät viime vuoden kesällä ja toimii nyt Hankkija Oy:n hallituksen jäsenenä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Ny arbetslivsprofessur vid Åbo Akademi

Åbo Akademi inrättar en ny arbetslivsprofessur vid Handelshögskolan. Professurens fokus kommer att ligga på hållbart entreprenörskap och kooperation inom små och medelstora företag och glesortsutveckling. Den affilierade professuren möjliggörs genom donationer som tillfallit universitetet genom den statliga motfinansieringskampanjen som avslutades i juni.

Tänä vuonna vietetään jo 100. Kansainvälistä osuustoimintapäivää

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä lauantaina osuuskunnat eri puolilla maailmaa viettävät kansainvälistä osuustoimintapäivää (#CoopsDay). 2.heinäkuuta 2022 juhlitaan jo 100. kerran. Kymmenen vuotta sitten vietettiin YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta, joka toi esiin osuuskuntien ainutlaatuisen panoksen maailman kehittämiseen. Vuoden 2022 osuustoimintapäivän tunnuslause "Osuuskunnat rakentavat parempaa maailmaa" toistaa tutun kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 teeman.

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.