OP Ryhmä hakee Finanssiala ry:n jäsenyyttä – tavoitteena toimialan yhteistyön lisääminen

OP Ryhmä tiedotti hakevansa Finanssiala ry:n jäsenyyttä 1.1.2019 alkaen ja luopuvansa Palta ry:n jäsenyydestä. Siirtymispäätöksellä halutaan vahvistaa suomalaisen finanssitoimialan kehittymistä ja kilpailukykyä.

”Digitalisaatio, sääntely ja uudistuva kilpailuympäristö muuttavat toimialaamme nopeammin kuin koskaan aiemmin. Haluamme olla mukana huolehtimassa finanssialan kehityksestä ja rakentamassa yhteistyötä niin kotimaassa, Euroopassa kuin kansainvälisestikin. Finanssiala ry on luonteva yhteistyökumppani edunvalvonnan järjestämiseen” toteaa OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio.

Liittyminen Finanssialan jäseneksi ei vaikuta OPn asiakkailleen tarjoamiin palveluihin tai tuotteisiin.

”Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Olemme viime vuosina vahvistaneet OPn omaa ääntä ja vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa. Uskomme, että finanssialan tiiviimpi yhteistyö on Suomen talouden ja kaikkien toimijoiden etu”, Ritakallio jatkaa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Kansainvälinen osuustoimintapäivä: Osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille

Osuuskunnat juhlistavat jälleen 6. heinäkuuta Kansainvälistä osuustoimintapäivää. Tämän vuoden teeman ”osuuskunnat rakentavat parempaa tulevaisuutta kaikille" mukaisesti osuustoiminnallisilla yrityksillä on tilaisuus esitellä nykyisiä ja historiallisiakin panostuksiaan, joita ne ovat tehneet kestävän tulevaisuuden rakentamisen eteen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.