Jarmo Hankivaara Kodin Pellervon toimituspäälliköksi

Jarmo Hankivaara on aloittanut Kodin Pellervon toimituspäällikön tehtävässä 7. tammikuuta. Hankivaara työskentelee toimituspäällikkönä tammikuun 2021 loppuun asti Johanna Westersundin opintovapaan sijaisuuden ajan. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa Kodin Pellervon sisällön suunnittelu, kokoaminen ja yhteydenpito lehden laajaan avustajakuntaan.

”Olen pesunkestävä maalaispoika, jolla on juuria Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Lehti on tuttu minulle jo nuoruusvuosilta, sillä äitini oli innokas raanujen tekijä. Itsellänikin on Pellervo-lehden ohjeilla tehty raanu kotona tänäkin päivänä. On ilo päästä mukaan tekemään perinteikästä lehteä”, Hankivaara kertoo.

”Meidän on hienoa lähteä uudelle vuosikymmenelle, kun Kodin Pellervo on hyvissä ja ammattimaisissa käsissä, kuten on ollut tähänkin asti”, sanoo Pellervo-Median vastaava päätoimittaja Anna Malk.

Hankivaara on aiemmin työskennellyt pitkään eri aikakauslehdissä, muun muassa Avussa, Meidän Mökissä ja Meidän talossa.                                                                              

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.