Jarmo Hankivaara Kodin Pellervon toimituspäälliköksi

Jarmo Hankivaara on aloittanut Kodin Pellervon toimituspäällikön tehtävässä 7. tammikuuta. Hankivaara työskentelee toimituspäällikkönä tammikuun 2021 loppuun asti Johanna Westersundin opintovapaan sijaisuuden ajan. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa Kodin Pellervon sisällön suunnittelu, kokoaminen ja yhteydenpito lehden laajaan avustajakuntaan.

”Olen pesunkestävä maalaispoika, jolla on juuria Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Lehti on tuttu minulle jo nuoruusvuosilta, sillä äitini oli innokas raanujen tekijä. Itsellänikin on Pellervo-lehden ohjeilla tehty raanu kotona tänäkin päivänä. On ilo päästä mukaan tekemään perinteikästä lehteä”, Hankivaara kertoo.

”Meidän on hienoa lähteä uudelle vuosikymmenelle, kun Kodin Pellervo on hyvissä ja ammattimaisissa käsissä, kuten on ollut tähänkin asti”, sanoo Pellervo-Median vastaava päätoimittaja Anna Malk.

Hankivaara on aiemmin työskennellyt pitkään eri aikakauslehdissä, muun muassa Avussa, Meidän Mökissä ja Meidän talossa.                                                                              

Jaa artikkeli

Lue myös

Ny arbetslivsprofessur vid Åbo Akademi

Åbo Akademi inrättar en ny arbetslivsprofessur vid Handelshögskolan. Professurens fokus kommer att ligga på hållbart entreprenörskap och kooperation inom små och medelstora företag och glesortsutveckling. Den affilierade professuren möjliggörs genom donationer som tillfallit universitetet genom den statliga motfinansieringskampanjen som avslutades i juni.

Tänä vuonna vietetään jo 100. Kansainvälistä osuustoimintapäivää

Perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä lauantaina osuuskunnat eri puolilla maailmaa viettävät kansainvälistä osuustoimintapäivää (#CoopsDay). 2.heinäkuuta 2022 juhlitaan jo 100. kerran. Kymmenen vuotta sitten vietettiin YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta, joka toi esiin osuuskuntien ainutlaatuisen panoksen maailman kehittämiseen. Vuoden 2022 osuustoimintapäivän tunnuslause "Osuuskunnat rakentavat parempaa maailmaa" toistaa tutun kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 teeman.

Mari Kokko Osuustoimintakeskus Pellervon uudeksi toimitusjohtajaksi

Elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustaja Mari Kokko on valittu Osuustoimintakeskus Pellervon ja Pellervo Median uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävissään syyskuun 1. päivä. Päätöksen toimitusjohtajanimityksestä teki Pellervon valtuuskunta kokouksessaan Helsingin Pasilassa tiistaina 28. kesäkuuta.