Jarmo Hankivaara Kodin Pellervon toimituspäälliköksi

Jarmo Hankivaara on aloittanut Kodin Pellervon toimituspäällikön tehtävässä 7. tammikuuta. Hankivaara työskentelee toimituspäällikkönä tammikuun 2021 loppuun asti Johanna Westersundin opintovapaan sijaisuuden ajan. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa Kodin Pellervon sisällön suunnittelu, kokoaminen ja yhteydenpito lehden laajaan avustajakuntaan.

”Olen pesunkestävä maalaispoika, jolla on juuria Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Lehti on tuttu minulle jo nuoruusvuosilta, sillä äitini oli innokas raanujen tekijä. Itsellänikin on Pellervo-lehden ohjeilla tehty raanu kotona tänäkin päivänä. On ilo päästä mukaan tekemään perinteikästä lehteä”, Hankivaara kertoo.

”Meidän on hienoa lähteä uudelle vuosikymmenelle, kun Kodin Pellervo on hyvissä ja ammattimaisissa käsissä, kuten on ollut tähänkin asti”, sanoo Pellervo-Median vastaava päätoimittaja Anna Malk.

Hankivaara on aiemmin työskennellyt pitkään eri aikakauslehdissä, muun muassa Avussa, Meidän Mökissä ja Meidän talossa.                                                                              

Jaa artikkeli

Lue myös

Cooperatives Europe tyytyväinen komission julkaisemaan Siirtymäpolkuun ”lähi- ja yhteisötalouden” ekosysteemille

Euroopan komissio haluaa, että EU:n yhteisötaloudesta ja paikallisista yrityksistä tehdään entistä kestävämpiä, vihreämpiä ja digitaalisempia. Marraskuussa 2022 sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton julkisti kauan odotetun Siirtymäpolku (Transition Pathway) -asiakirjan. Euroopan osuustoimintajärjestö Cooperatives Europe suhtautuu myönteisesti Siirtymäpolkuun. Se on tyytyväinen komission perusteelliseen kuulemisprosessiin, johon pääsi myös osallistumaan.