Haku Impact Startup vaikuttavuuskiihdyttämöön auki

Impact Startup on Arvo-liiton järjestämä kiihdyttämöohjelma yrityksille, jotka ratkovat yhteiskunnallisia haasteita. Ohjelman aikana yritykset saavat intensiivistä tukea vaikuttavuuden suunnittelemisessa ja mittaamisessa, liiketoimintamallin kehittämisessä, skaalaamisessa sekä rahoituksen hankkimisessa.

Vuonna 2020 Impact Startup -kiihdyttämön teema on työ. Tälle kierrokselle voivat hakea mukaan yritykset, jotka työskentelevät auttaakseen vaikeasti työllistyviä henkilöitä töihin.

Onko teillä nuori yritys tai sisäinen tiimi joka:

  • Tuottaa palvelua, jonka tavoitteena on auttaa vaikeasti työllistyviä ihmisiä työllistymään 
  • Haluaa maksimoida yhteiskunnallisen vaikuttavuutensa
  • Haluaa laajentaa vaikuttavaa palveluaan?

Impact Startup on pohjoismainen yrityskiihdyttämö, jota Suomessa toteuttaa yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry. Suomessa ARVOn pääkumppanit ovat Sitra, Y-säätiö, Osuuskunta Tradeka ja Invalidisäätiö.

Impact Startup -konsepti on lähtöisin Tanskasta, sitä on jatkokehitetty Norjassa ja vuonna 2020 ohjelma pyörii yhtenäisenä Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Lue lisää ja hae mukaan.

Jaa artikkeli

Lue myös

Vuoden osuustoimintateoksi valittiin Oulun Seudun Sähkön edullinen energia

Oulun Seudun Sähkön asiakasomistajilleen tarjoama vakaa ja edullinen energian hinta on valittu Vuoden osuustoimintateoksi osuuskuntien keskusjärjestö Pellervon järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa. Siinä haettiin toimintaa, jossa yrityksen osuustoiminnallisuus tulee erityisen vahvasti esille ja jäsenille on tuotettu erityisen merkityksellistä yhteistä etua.

Pellervon kannanotto osuuskuntaidentiteetistä

Kansainvälinen osuustoimintaliitto ICA on joulukuussa 2021 aloittanut arviointiprosessin, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka hyvin globaali osuuskuntaidentiteetti on määritelty. Pellervon hallitus on nyt koostanut suomalaisen osuustoiminnan yhteisen kannanoton osuuskuntaidentiteetistä ja lähettänyt sen ICA:lle.