Osku podkussa -podcastsarjan toinen tuotantokausi julkaistu

Osku podkussa on KSL-opintokeskuksen vuonna 2021 aloittama podcastsarja, jossa keskustellaan osuustoiminnasta. Keskustelut juontaa KSL-opintokeskuksen koulutustuottaja Jukka Peltokoski. Vieraina jaksoissa on vaihtuvia asiantuntijoita ja osuuskunta-aktiiveja.

Podcastin toisella tuotantokaudella keskustellaan suomalaisista pienosuuskunnista reilun ja kestävän talouden rakentajina. Ohjelmassa nostetaan esiin kiinnostavia osuuskuntia ja niiden toimijoita uuden osuuskuntaliikkeen aallon harjalta. 

Podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella tutustuttiin erityyppisiin osuuskuntiin työosuuskunnista ja yrittäjien osuuskunnista aina asumis- ja alustaosuuskuntiin sekä sosiaalisiin osuuskuntiin. Keskustelujen polttopisteessä on kysymys osuuskuntien yhteiskunnallisesta roolista tässä ajassa.

Lue lisää ja kuuntele.

 

Jaa artikkeli

Lue myös