Pienosuuskuntien uutiskirje 10.5.: Verkostoista voimaa

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä pienosuuskuntien uutiskirjettä. Tämä kirje on osa uutta Pellervoa. Tavoitteemme on olla aktiivinen ja yhdistävä toimija erilaisille ja -kokoisille osuuskunnille. Haluamme olla osuuskuntien luotettu kumppani ja yhdistäjä.

Työkalumme ovat tiedon kokoaminen ja jalostaminen, osuustoiminnasta viestiminen eri sidosryhmille, vaikuttamistyö ja perustamisneuvonta. Tarjoamme myös alustan osuuskuntien keskinäiselle verkostoitumiselle ja toisilta oppimiseen.

Tästä kirjeestä löydät tietoa meidän tulevista tapahtumista ja hyödyllistä tietoa osuuskuntien toiminnan arkeen.

Mielellään kuulemme ideoita ja toiveita miten voimme entistä paremmin olla osuuskuntien tukena.

Mari Kokko
Pellervon toimitusjohtaja

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös