Lukuvinkkejä elokuun iloksi

Tiesithän, että OT-lehti on talousmedia osuustoiminnallisten ja keskinäisten yritysten johdolle ja hallinnon jäsenille. Näitä näkökulmia ja perspektiivejä et muualta löydä!

Juttuja on paljon myös verkossa. Lehden omilta sivuilta voit perehtyä muun muassa isoon määrään yritysanalyysejä ja toimialavertailuja, joiden kirjoittajina on osuuskuntien eritysluonnetta syvällisesti ymmärtäviä taloustutkijoita. Akateemisista tutkimuksista uusimpana esitellään osuuskaupan hallintoon liittyvä.

Pienemmistäkin osuuskunnista kerrotaan säännöllisesti, tuoreimpana muun muassa hevosharrastajien perustamasta varusteiden kierrätysosuuskunnasta ja kirpputoriosuuskunnasta. Keventävääkin on: Mitä selvisi, kun testissä olivat osuustoiminnalliset grillilisukkeet?

Osoitteessa otlehti.pellervo.fi on luettavaa isojen ja pienten yritysten johdolle ja kehittäjille, tutkijoille ja opiskelijoille. Käy katsastamassa, mikä kiinnostaa juuri sinua!

Maija Hakala
Päätoimittaja
Osuustoiminta-lehti

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Pienosuuskuntien uutiskirje 10.5.: Verkostoista voimaa

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä pienosuuskuntien uutiskirjettä. Tämä kirje on osa uutta Pellervoa. Tavoitteemme on olla aktiivinen ja yhdistävä toimija erilaisille ja -kokoisille osuuskunnille. Haluamme olla osuuskuntien luotettu kumppani ja yhdistäjä.