Uutiskirje 16.6. Toimitusjohtajan terveiset: Uusi hallitus

Kevään ja alkukesän aikana on seurattu Petteri Orpon hallituksen muodostumista. Suomen hallituksen ja osuuskunnan perustamisessa on samoja piirteitä.  

Molemmissa on tärkeää:
1. Jäsenten sitoutuminen: olenko valmis tähän ja olenko valmis tekemään yhteistyötä?
2. Idea: onko minulla ja meillä selvillä, mitä alamme tehdä?
3. Säännöt huolellisesti tehtyinä
4. Jäsenten keskenään sopimat pelisäännöt
5. Johtajuus: kuka on vetäjä, miten päätöksiä tehdään, miten sovituista asioista pidetään kiinni?

Tänään saamme tutustuaksemme Orpon hallituksen ohjelman – osuuskuntakielellä jäsensopimuksen. Tulemme näkemään mitä se pitää sisällään ja millaista Suomea sillä rakennetaan. Tutustumme Pellervossa hallitusohjelmaan ja kokoamme sieltä osuuskuntien kannalta keskeiset asiat.  

Hallituksen nimeämisen jälkeen alkaa sen varsinainen työ. Pellervon tavoitteena on olla aktiivinen vaikuttaja ja edistää eduskuntavaalitavoitteidemme pääviestiä Työtä ja hyvinvointia osuustoiminnan avulla.  

Mari Kokko

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Pienosuuskuntien uutiskirje 10.5.: Verkostoista voimaa

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä pienosuuskuntien uutiskirjettä. Tämä kirje on osa uutta Pellervoa. Tavoitteemme on olla aktiivinen ja yhdistävä toimija erilaisille ja -kokoisille osuuskunnille. Haluamme olla osuuskuntien luotettu kumppani ja yhdistäjä.