Uutiskirje 15.3.2023: Osuuskuntien uusi aika

Ilman osuuskuntia Suomi olisi aivan toisenlainen maa kuin mitä olemme. Osuuskuntien merkitys hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden rakentajana ja kansantalouden tukijalkana on edelleenkin keskeinen.  

Pellervon uudessa strategiassa katse on osuuskuntien tarjoamissa mahdollisuuksissa ja positiivisissa erottautumistekijöissä. Yhteisöllinen omistajuus ja yrittäjyys herättävät kiinnostusta ja niille on tilaa ja tarvetta. Lisäksi vaatimus vastuullisuussisältöjen ja –tekojen syventämisestä tarjoaa mahdollisuuden osuustoimintayrityksille erottautua.  

Aika tarvitsee myös vakautta. Osuuskuntien toiminnan pitkäjänteisyys ja jatkuvuus palvelevat omistajia kestävällä tavalla. Yhteinen hyvä on taloudellista menestystä ja yhteisön hyötyä.

Alkavalla Pellervon strategiakaudella tehdään töitä sen eteen, että osuuskunta on entistä näkyvämpi ja hyödynnetympi toimintamuoto. Tässä onnistutaan osuuskuntien välisellä yhteistyöllä ja uteliaalla otteella.  

Tervetuloa osuuskuntien vuosittaiseen päätapahtumaan Pellervon Päivään 13.4. verkostoitumaan ja ruokkimaan uteliaisuuden nälkää!

Mari Kokko
Pellervon toimitusjohtaja

Uutiskirjeeseen

Jaa artikkeli

Lue myös

Pienosuuskuntien uutiskirje 10.5.: Verkostoista voimaa

Tervetuloa lukemaan ensimmäistä pienosuuskuntien uutiskirjettä. Tämä kirje on osa uutta Pellervoa. Tavoitteemme on olla aktiivinen ja yhdistävä toimija erilaisille ja -kokoisille osuuskunnille. Haluamme olla osuuskuntien luotettu kumppani ja yhdistäjä.