Pellervo NYT. Näkökulma: Stefan Saaristo

Featured Video Play Icon

Videoblogissa ajatuksia osuustoiminnan tilasta Suomessa ja tulevaisuudendotuksista. Ruotsinkielisen osuustoimintajärjestö Andelsförbundetin puheenjohtajaksi tasan vuosi sitten valittu Stefan Saaristo kiittelee yhteistyötä Pellervon kanssa. Andelsförbundetissa suunnitellaan parhaillaan muun muassa uutta osuustoiminnan koulutusohjelmaa. Videolla myös kuulumisia Pellervon hallituksen kokouksesta marraskuulta. Kesto 3:49

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervo NYT. Näkökulma: Jussi Linnaranta, Metsä Group

Mihin Pellervoa tarvitaan? Mitä odotuksia Metsäliitto Osuuskunnalla on Pellervolle? Mitä tärkeitä läpimurtoja on saavutettu ja mitä pitäisi vielä tavoitella? Videovieraana tällä kertaa Pellervon tuore hallituksen jäsen ja Metsäliiton hallituksen puheenjohtaja. Kesto 5:08.