Perustaisinko osuuskunnan? Osuuskunta työllistymisen keinona -webinaarin tallenne julkaistu

Featured Video Play Icon

Pellervon järjesti 25. helmikuuta Perustaisinko osuuskunnan? -webinaarin, jossa erikoisteemana oli Osuuskunta työllistymisen keinona. Vieraana webinaarissa oli KSL-Opintokeskuksen koulutustuottaja Jukka Peltokoski, joka piti pohjustuksen teemasta. Tilaisuuden tallenne on julkaistu. Jos se ei avaudu yläpuolella olevaan ikkunaan löytyy se myös tästä: https://youtu.be/x62BSQklGyg?t=9.

Perustaisinko osuuskunnan? -webinaarit ovat Osuustoimintakeskus Pellervon järjestämiä eri teemojen kautta osuuskunnan perustamisia tarkastelevia noin tunnin kestoisia verkkokoulutuksia. Aiemmat webinaarit ja infoillat löydä YouTube-soittolistalta tästä

Jaa artikkeli

Lue myös

Pellervo NYT. Näkökulma: Jussi Linnaranta, Metsä Group

Mihin Pellervoa tarvitaan? Mitä odotuksia Metsäliitto Osuuskunnalla on Pellervolle? Mitä tärkeitä läpimurtoja on saavutettu ja mitä pitäisi vielä tavoitella? Videovieraana tällä kertaa Pellervon tuore hallituksen jäsen ja Metsäliiton hallituksen puheenjohtaja. Kesto 5:08.